Skals tabte i Ulbjerg.

Kim Sommer
02. oktober 2020 kl. 23:11
Der var meget på spil inden aftenens opgør og det blev også en spændende affære
Skals kunne tage et stort skridt mod oprykningen og ligge sig solo på 1. Pladsen med udsigt til serie 2 næste år. Ulbjerg kunne hale ind på Skals og ligge pres på Bjerringbro i kampen om oprykning og i særdeleshed kampen om 2. Pladsen.

Ulbjerg kom bedst fra start og viste de mange fremmødte tilskuerne at de ikke var kommet for at ligge sig ned for naboerne i grønt. Det var også klart tydeligt at set var Ulbjerg der var bedst i kampens indledning og sad på stort set alt, hvor Skals hverken fik afstemt, lagt pres eller fundet hinanden med bolden.

Ulbjerg scorede også efter 6 minutters spil efter et godt skud på kanten af feltet, en vinkel der ikke må kunne scores fra - men ikke desto mindre meget flot sat ind og fuld fortjent. Inden stadion uret viste 20 minutter var Ulbjerg foran 2-0. En dybde bold sender en Ulbjerg spiller afsted og fra en spids vinkel bliver den sparket ind til 2-0.

Det blev et wake up Call for Skalsspillerne. Der så energiforladte og til tider ugidelige ud. Dog fik Skals sig arbejdet stille og rolig ind i kampen og efter 25 minutter fik Emil Steffensen reduceret efter et hjørnespark Christian Holmgren header på tværs som Emil er først over og sender i kassen.

Det gav initiativet mere til Skals og Ulbjerg trak sig længere tilbage på banen for at forsvare deres føring. Dog skete der ikke meget mere inden begge hold kunne trække sig ind til pause, hvor Skals havde klart mest at tale om.

Skals kom også bedst ud til 2. Halvleg, hvor Ulbjerg havde trukket sig meget langt tilbage. Men det var tydeligt de ikke ville give sig uden fight, hvor de ofte vandt de afgørende dueller. Samtidig lignede det en dag på kontoret, hvor uanset hvad Skals forsøgte lykkedes det ikke. Tættest på at score i 2. Halvleg var Emil Steffensen efter et flot soloridt men hans skud sneg sig forbi mål.

Dermed blev det ikke 10 på stribe. Men Ulbjerg kom tre point tættere på Skals, hvor forspringet nu er skrumpet til 4 point. Dermed blev Victor Brøkers mål i sidste weekend mod Bjerringbro meget vigtig så ham status har et lille forspring inden de næste kampe, hvor ØK, Eastside og R/L venter. Inden sæsonafslutningenskampen mod Borup venter.

Så der er ikke råd til flere point tab, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at spille serie 2 efter nytår selvom man indtil videre har spillet en god sæson. Så bliver sæsonen altid afgjort tilsidst.

Skals skal op på hesten og bruge en god træningsuge på at finde tilbage på sporet.