Skals tabte i Silkeborg.

30. august 2017 kl. 08:15
Den udsatte kamp blev spillet i Silkeborg mod SKS, desværre var Skals ikke skarpe på dagen og måtte tage hjem med 0 point,

Tirsdag aften var Skals truppen draget afsted mod Silkeborg for at møde SKS i den afbrudte kamp som skulle spilles forfra. Pga. af andre kampe var kampen flyttet til Silkeborg så retur kampen i stedet spilles i Skals.

Det er ikke gode minder Skals spillerne har på SKSs baner, sidste år blev det til et 2-1 nederlag og denne gang måtte Skals gå fra banen uden at score.

Banens tilstand er ikke et græstæppe som honorere Skals spillerne med det spil de gerne vil spille, og mod en modstander der gennemsnitligt er 10 cm højere vidste man på forhånd det ville være en svær kamp.

Skals kom udmærket fra start i 1. halvleg, hvor bolden bølgede frem og tilbage, hvor SKS gerne vil over kanterne og Skals forsøgte den direkte metode, hvor bolde ned bag SKS forsvaret var i fokus, da banens tilstand stort set ikke tillod at spille bolden inde centralt.

SKS har efter 20 minutter en stor mulighed for at komme foran da et indlæg fra venstre siden bliver slået over bagerst i målfeltet hvor en SKSer header på mål, hvor Nicklas Kristensen fornemt redder bolden.

Derefter har Skals de bedste muligheder. Rasmus Frank fik efter en god dribletur i venstre side trukket ind i banen og afsluttede med sit højre(!)ben mod fjerneste hjørne, hvor kun en pragtredning fra SKS målmanden forhindrede bolden i at gå ind. Mikkel Boi ramte overliggeren efter et indlæg fra Kasper Kurdahl i højre siden. og dernæst havde Bastian en chance 1 mod 1 med keeperen som får afværget.

Men ind ville bolden ikke. begge hold gik til pause med 0-0. Skals sad med følelsen af de måske burde have været foran, men igen manglede skarpheden og den portion held som efterhånden må kaldes Skals syndromet.

2 minutter efter 2. halvlegs start, skete det igen, for gud ved hvilken gang, kommer SKS foran, efter et indkast, meget tilfældigt havner hos en SKSer som er mellem midtbane og forsvar og kommer igennem og får spillet på tværs og SKS er foran 1-0.

Skals forsøger at fortsætte ufortrødent men det er igen SKS som får scoret efter et frispark i venstre siden som ikke helt bliver clearet og til sidste ender hos en SKSer som ved straffesparkspletten kan sende bolden i nettet til 2-0.

Skals har et par chancer for at reducere, bl.a. ved Artem Tkachenko som kommer på en ripost efter en afslutning fra Mads Holmgren men måtte se sit forsøg gå forbi mål.

Kampen ender 2-0 til SKS og Skals ligger nu igen i den tunge ende af tabellen, selvom der kun er spillet tre kampe, må holdet erkende at topplaceringen er ikke målsætningen lige foreløbig.

Næste kamp er på fredag mod FC Silkeborg, som kommer på besøg i Skals. kampen starter kl 18:30.