Skals tabte i Løgstør

23. maj 2017 kl. 11:26
Skals fik ikke lavet det uventede resultat og måtte tage hjem fra Løgstør med sæsonens største nederlag.

Forskellen mellem top og bund i serie 1 er stor, det måtte Skals erkende efter et nederlag til det ubestridte tophold, som nu er noget nær snubleblende tæt på at rykke op, hvilket set over 2 kampe mod Skals er ganske fortjent.

Skals startede ellers kampen ganske godt, men det var Løgstør der efter 15 minutters spil kunne bringe sig foran 1-0 efter et mindre overfald på Kim Sommer som fik svunget en albue i hovedet og dommerens fløjte forblev tavs, hvorefter Løgstør forholdsvis problem frit kunne score, til stor frustration for Skalserne.

2-0 blev det også efter 20 minutters spil, hvor Løgstør fik kombineret sig igennem og lavede et glimrende mål.

3-0 blev det også, dog igen på et mål der burde være underkendt for offside.

- Det er unægteligt svært at være Skals spiller, og om ikke andet vil tingene slet ikke gå vores vej.

Stillingen ved halvlegskiftet var 3-0

I en halvleg, hvor Skals ikke havde lagt sig ned men prøvede at kæmpe og var også kommet frem til et par chancer, men rimelig symptomatisk gav ingen af dem mål.

15 minutter inde i 2. halvleg kunne Løgstør bringe sig foran 4-0 efter hjørnespark, hvor de velsagtens kunne fløjtes et frispark til Skals Kasper Kurdahl som blev trumlet ned af ham som headede bolden ind.

Det medførte en del frustationer fra Skals spillerne, hvilket endte med at koste Nicklas Kristensen et gult kort, og BP måtte ind på mål. BP kunne dog ikke gøre noget ved målet til 5-0 efter en friløber hvor Skals forsvaret var 2 mand i undertal i en omstilling.

Kampen sluttede 6-0 og måske 2-3 mål for meget - men fuldt fortjent. Det lykkedes Skals at få bolden i nettet men Nichlas Jacobsen var desværre i en offside position. Mads Købke måtte også se sin afslutning gå ud via stolpen.

Næste kamp er mod Hobro på onsdag i Skals.