Skals tabte i Foulum

26. maj 2021 kl. 08:15
En tæt og taktisk affære endte desværre med et smalt nederlag

Der var i forevejen lagt op til en god duel om vigtige point om at holde med i toppen, da Skals tirsdag gæstede Foulum efter flere timer med en god mængde nedbør var det spændende, hvordan banens beskaffenhed var, men heldigvis var banen til at spille fodbold på langt hen ad vejen.

Begge hold starter meget taktisk dog med Skals mest på bolden, men Foulum farligst i deres dybdeløb, men Skals forsvaret står godt, og og afviser meget autoritært imens Skals' kanter, Kasper Kurdahl og Bastian har rigtig fin succes med at udfordre Foulums back. Efter 20 minutters spil, brænder det for første gang alvor på foran Skals målet, da et hjørnespark bliver slået tæt ind under mål og Kasper Kurdahl får reddet på stregen via overliggeren, inden Nicklas Kristensen redder riposten inden Foulum atter sparker på overliggeren. Heldigvis fik Skals clearede og afværget situationen, ellers kunne det nemt have stået 1-0. Kort efter var det Skals' tur til at være rigtig farlige, Bastian Terp, kommer til baglinjen og sender et fint indlæg ind over, hvor Foulum er tæt på at lave selvmål, inden Simon Hermann er tæt på at sende riposten i kassen, men Foulum målmanden får reddet i sidste ende.

Efter 30 minutters spil kommer Foulum alene igennem, men Nicklas i målet får gjort sig Schmeichel stor og Foulum sparker forbi mål - Skals får svaret hurtig igen og kort efter føler Skals sig snydt for et straffespark at et skud bliver blokeret med hånden i feltet men dommerens fløjte forbliver tavs. Resten af halvlegen har Foulum det meste af spillet, men begge hold går til pause med 0-0

Den første halvdel af 2. halvleg, er endnu mere taktisk end første, og begge hold står godt på hinanden og får lukket ned, hvilket medfører at der ikke sker meget. Efter 25 minutter kommer Foulum foran på en omstilling, hvor et tidligt indlæg finder en Foulum spiller ved bagerste stolpe,  i en position der lignede meget en offside men linjevogterens flag forblev nede til stor frustration for Skals spillerne. Desværre er det sjældent at brok fører til noget, det der virkelig kan ændre tingene er et modsvar, og det kom kort efter, da Frederik Vejlby og Lucas Bruun Kristensen var tæt på at komme igennem, dog fandt Lucas Bruun Simon Hermann ved bagstolpen der sikkert eksekverede og sparkede Skals på 1-1 og så var Skals med i kampen igen.

Stillingen fik dog ikke lov at stå ret lang tid da Foulum efter 33 minutters spil fik scoret til 2-1 efter de brød et opspil og på en omstilling endte med at sparke bolden i kassen. Til stor ærgelse for Skals truppen, der egentlig følte at kampen var ved at sætte sig og man måske havde de bedste kræfter til sidst.

Det endte dermed 2-1 til Foulum atter engang i en kamp, der måske lige som den første havde fortjent og været mest fair med 1 point, men Foulum havde marginalerne på deres side, og det kommer måske også til dem der træner. Skals skal dog op på hesten igen, da der allerede fredag venter et nyt vigtigt opgør, når Sunds kommer på besøg på Skals stadion.