Skals tabte i Bjerregrav

image Der var comeback til Christian Holmgren, der spillede sin første seniorkamp siden korsbåndskaden for 1½ år siden.
10. oktober 2022 kl. 08:44
HBI var skarpe på dagen og scorede mere eller mindre på chancer de fik

Der var lagt op til et spændende opgør mod Hersom/Bjerregrav lørdag eftermiddag, på Bjerregravs bane, der er en af puljens mindste baner, hvilket gør at Bjerregrav er utrolig svære at spille mod når de har hjemmebane fordelen. Siden sidst Skals var derude, hvor kampen endte 2-2, er der sket utroligt meget, hvor der er blevet opført et flot og lækkert klubhus med lige så lækre omklædningsrum. Stort cadeu og skulderklap til de mange frivillige i området, der stort set altid har arbejdshandskerne på, når der skal knokles for byen, når alle andre ting tvinget til at lukke.

Nogenlunde samme filosofi har HBI haft på fodboldbanen, der har de altid været svære at spille mod, da der bliver knoklet, både for klubben, byen og for at vinde. Derfor vidste Skals FF også at det ville blive svært at noget med fra Bjerregrav, og på en dag, hvor Skals var i gavehumør, blev det bestemt ikke nemmere.

Bjerregrav tillod Skals at være mest på bolden i første halvleg. Men allerede efter 3 minutter var Skals bagud, lidt som deres egen medicin, hvor Skals noget utradionelt, plejer at score i starten af opgørene. Men Bjerregrav kommer igennem i venstreforsvarsside og en bold ind i mellem forsvaret og Frederik Broberg i målet, med en god passivitet gjorde at Bjerregrav kunne sparke sig i front.

Efter målet, stod der Skals på bolden det mest af tiden, Skals vidste nogenlunde, hvordan HBI ville spille og fik lukket nogenlunde godt ned for det. samtidig var man tæt på at komme igennem ad flere omgange, men den sidste skarphed manglede på den sidste 1/3

Kampens dommer var den forhenværende Folketings kandidat - Jens Rohde, der for et halvandet års tid siden kastede sig over dommergerningen. Et glædeligt bidrag for et erhverv, der mangler hænder - dommergerningen, desværre for Skals har Jens, med dommerbriller haft for vane at hård over for Skals i tidligere kampe, og efter 38 minutter gik det udover Skals igen. Baheerathan Arumugasamy blokerer et indlæg, og er dække bolden af, hvorefter en HBI spiller med 110 km/t suser ind i "Baghi" og vælter ham med to hænder i ryggen - et klokkeklart frispark, men dommerens fløjte forbliver tavs, dette er HBI hurtige til at udnytte og dermed får bragt sig foran 2-0 mod et Skals hold, der mildest talt er meget uforstående. Situationen kaster et gult kort af til "Baghi" der efter meget frustreret efter endnu en kendelse mod ham fra samme dommer, får følelserne i kog.

Efter scoringen er Skals lidt i tovene og det udnytter HBI til at lave to mål - de første efter et indlæg efter et frispark, hvor Skals ikke er kyniske nok og 2 min efter bliver det til 4-0 efter HBI opsnapper en bold i opspillet og reelt set lukker kampen.