Skals tabte i Aars mod Gundersted

Den hemmelige Skals FF'er
03. marts 2018 kl. 21:19
Skals FF kan snart kalde sig for Danmarks mest stabile seriehold lørdagens træningskamp endte lige som de foregående kampe med et 3-1 nederlag.

"Græsset" var grønt og stregen var hvid. Det gav næsten forårsfornemmelser, bortset fra der ikke var nogle fugle der pippede og ja så de 4 graders frost og sneen udenfor banerne.

Kampen startede næsten som planlagt udover dommeren var punkteret og var dermed forsinket, Skals var ikke rigtig oppe i gear de første 15 minutter og havde svært ved at ramme hinanden i afleveringerne. Det leder unægteligt tanken og snakken hen på underlaget - som i øvrigt ikke fejlede noget. Men når man træner indendørs og på almindelig græs så er der en verden til forskel når man så spiller kampe på kunstgræs.

Kampen var omtrent 12 minutter gammel da den første scoring faldt det var hjemmeholdet fra Gundersted der kunne juble. Efter at have fanget Skals holdet i ubalance var det til sidst nemt at sparke bolden ind.

Efter scoringen satte Skals sig på resten af første halvleg, hvor specielt Søren Skjærris gjorde sig positivt bemærket med flere god aktioner. Og en af de aktioner første også til udligning efter ca 30 minutters spil. Efter flere gode opspil som var ved at blive lige ved og næsten fik Skals nu fuldt udbytte efter Søren Skjærris kunne ligge bolden ind i panden på Mads Købke som sten sikkert kunne heade bolden ind.

Selvom Skals var mest på bolden var det Gundersted der havde de største chancer og heldigvis manglede deres angribere skarphed og begge hold kunne gå til pause med 1-1.

Der var optimisme at spore i pausen hos Skals spillerne som havde følelsen af der kunne ligge en sejr og vente. Men dette blev hurtigt vendt igen. Efter pausen sad Gundersted mere på tingene og havde overtaget. Det blev også til 2-1 til Gundersted efter et indlæg som blev headet ind og kort efter også 3-1 på et langskud hvor Nicklas Kristensen i målet var chanceløs.

Skals bedste mulighed i 2. Halvleg faldt til Kasper Madsen efter godt forarbejde af Mads Købke desværre gik Kasper Madsens forsøg ved siden af.

Det kunne nemt have været et større nederlag men Nicklas Kristensen afværgede 4-5 kæmpe chancer til Gundersted til stor ærgrelse hos Gundersted angriberen.

Skals må for fjerde gang i streg se sig slået med 3-1 og kan vel med rette kalde sig Danmarks mest stabile seriehold.