Skals tabte hjemme mod Viborg FF

26. august 2017 kl. 21:07
Det var et stærkt VFF mandskab der lørdag lagde vejen forbi Skals og tog alle 3 point med hjem.

Lørdag eftermiddag havde Skals FF besøg af Viborg FF i en kamp der ville sende Skals ind i top kampen med en sejr, eller sende VFF næsten alene i front i serie 2 og ellerede efter 4 kampe ligne et seriøst bud på en oprykker.

Skals stadion havde gennem dagen været pænt besøgt både som led i byfest ugen, hvor der har været dyrskue og loppemarked og op til dagens kamp havde U14 drengene og u14 pigerne spillet for kamp inden seniorne skulle afslutte fodbold dagen og sende gæsterne ind i hallen til den helt store fest.

Inden kampen vidste VFF spillerne hvor målet står, med 14 mål i 3 kampe gjorde at det var defensiven der var i fokus, for hvis vi Skals FF kunne holde VFF fra målet ville der være gode muligheder for point.

Det var VFF der kom bedst fra start, og allerede fra kampens start sad VFF godt på kampen og Skals spillerne havde svært ved at true VFF'ernes defensiv og det var også VFF der havde de største chancer i 1. Halvleg hvor Skals kan takke især Rasmus BP Pedersen der med sin 3 redninger på stregen hjælp Niklas Kristensen i målet til at holde bolden ude så begge hold kunne gå til pause med stillingen 0-0.

Skals fik justeret lidt i pausen og gik ud til 2. Halvleg med troen på der godt kunne hentes 3 point eller minimum 1 i denne kamp.

Men efter 7 minutters spil af 2. Halvleg var havde troen lidt et knæk da der pludselig stod 0-2 på tavlen og VFF havde scoret to gange inden for kort tid. Det første mål kom efter et boldtab på midtbanen og en hurtig kontra sendte bolden i mål og det andet var et millimeter præcist indlæg og herfra var det op ad bakke.

Skals kæmpede sig langsomt ind i kampen og med hjælp fra en VFF udvisning efter at de måtte se sig nødsaget til at bremse Rasmus Frank som var ved at bryde igennem efter et flot angreb.

De efterfølgende 10 minutter var Skals mest på bolden uden rigtig at skabe noget. Bedste forsøg fik Mikkel Boi efter en bolderobring på midten af banen af Kim Sommer.

Da VFF blev fuldtallige fik de lukket kampen både til 3-0 og 4-0 inden kampens dom,er fløjtede kampen af.

Det var en flok frustreret Skals spillere som gik fra banen. Mest af alt fordi de gerne vil have givet hjemmepublikummet noget at lune sig på og samtidig følelsen af at man ikke ramte dagen foran de mange fremmødte.

Skals spiller næste kamp allerede på torsdag i Silkeborg. Det er den afbrudte kamp mod SKS som spilles forfra, denne gang dernede pga. Af bane fordeling. SKS slog i dag Møldrup 3-2.