Skals tabte 2-0 ude i mod Skive(JS)

25. februar 2017 kl. 22:09
På en trist og grå lørdag drog Skals til Skive for at spille deres 4. træningskamp

Heller ikke i den 4. træningskamp lykkedes det for Skals at hente en sejr i træningskampen mod Skives jyllandsserie hold. Men selvom at tavlen sagde 2-0 da dommeren fløjtede kampen af, var der bestemt nogle lyspunkter at tage med videre.

Som nævnt i optakten drog Skals afsted mod Skive med et semi amputeret hold pga. skader og arbejde, og kampen mod Skive kunne have været endnu hårdere mod et Skals hold der måtte se Christian Holmgren gå ud mod slutningen af 1. halvleg med maveonde, ondt i ryggen og lidt kvalme - dernæst for at se Mikkel Beck gå ud med en skade i starten af 2. halvleg - dermed var Orlas Kroghs kort spillet - Derudover blev Mads Holmgren udsat for et overlagt mord da en Skive spillere tabte hovedet inden han gik ind i nærkamp næsten med intention om at skade Mads - Trods smerter overlevede Mads og Skals kunne bibevare 11 mand på banen.

Skals startede kampen i Skive udmærket men blev aldrig rigtig farlige på Skives sidste 1/3 af banen, men mange gode kombinationer fik Skive spillerne ud af løbe inden den sidste aflevering svigtede. Skive var også stærke i deres spil med bolden og havde meget boldbesidelse på Skals halvdel men kom heller aldrig til de helt store chancer da de blive brudt eller afvist når de nærmede sig Skals feltet - det var to gode kæder der stod godt og god kommunikation gjorde at Skive ikke kom længere.

Skals gik til pause med 0-0 men den stilling varede ikke lang tid før Skive kunne bringe sig foran - en opspils fejl som blev straffet prompte og en af Skives 1 div spillere som i dag var med i kamptruppen kunne sparke hjemmeholdet foran selv om Niklas var tæt på at tage den.

Halvleg forløb lidt som første dog med Skive i mere boldbesiddelse men aldrig rigtig farlige - de chancer de kom frem til sparkede de langt over mål.

Vi skulle helt frem til dommerens aller sidste sekund før en Skive spiller kunne gøre det til 2-0 i en position som for mange pånær dommertrioen lignede en klokkeklar offside situation efter en kontra.

Alt i alt en kamp hvor Skals fandt forsvarspositionerne og arbejdede for hinanden defensivt efter de foregående træningskampe, hvor modstanderne har scoret lette mål så det for første gang ud som om at den defensive rytme er fundet - nu kan vi koncentrere os om det offensive i næste kamp i mod Gundersted som spilles på fredag i Farsø - Optakt følger naturligvis.