Skals spillede uafgjort og er sikkert videre til semifinalen

image Frederik Vejlby har spillet samtlige kampe i dette års Fjends Cup mod Borup var Anders Slavensky, Marcus Bruun Kristensen og Lucas Bruun Kristensen også med
28. juli 2020 kl. 21:24
Det skulle gå meget galt hvis Skals ikke skulle gå videre

Borup skulle bruge point mod Skals, allerhelst 3 medmindre de skulle skele med et halvt øje over på den anden kamp i puljen.

Det var et anderledes Skals hold i forhold til de første kampe, hvor Kasper Kurdahl, Victor Brøker, Kasper Bertelsen Rasmus Øvad, Christian Holmgren  og Lasse Broberg manglede. Dette havde givet træner Thomas Christophersen mulighed for at se de unge an, Lucas Bruun Kristensen, Marcus Bruun Kristensen, Anders Slavensky og Frederik Vejlby, alle 18 år eller yngre blev sendt i ilden mod et Borup hold, der havde ringet alt ind og stillede med et af de bedste Borup hold i mange år, Niels Klausen havde endda været på tranfermarkedet og hentet Christian Overby ind i dagens kamptrup. Christian Overby der har flere hundrede divisionskampe på cv’et for hhv. Viborg, Hobro, Vendsyssel og senest HB Køge. Men han blev på fornemste vis pakket ind af Mikkel Boi og Frederik Broberg der var tilbage og gøre tjeneste i den grønne trøje.
Borup startede kampen bedst og Skals mandskabet der foruden Marcus Bruun Kristensen, Anders Slavensky og Frederik Broberg havde nye ansigter i start opstillingen i form af Nikolaj Brokholm der alle lige skulle finde deres positioner. Allerede efter 2 minutters spil mistimede Borups anfører Frederik Hvid et indlæg for sparkede forbi bolden. Det var første signal til Skalsholdet om at de skulle være vågne, hvis de ikke skulle indkassere et mål.
Skals var mest på bolden dog med mest possession foran eget felt havde et par gode muligheder, hvor Mikkel Boi måtte se sit skud gå lige over målet. Det var en chancefattig første halvleg mellem to modstandere med indgående kendskab til hinandens styrker.
Dog var det Borup der kom foran, efter Anders Tougaard blev sendt i dybden men Kim Sommer kom ind og skærmede bolden inden Anders Tougaard med to hænder i ryggen sendte Kim Sommer direkte ind I Niklas Kristensen der var på vej ud for at samle bolden op. En aktion der sendte to mænd til tælling og Anders Tougaard kunne nemt trille bolden ind, en episode der normalt ville give et frispark men dommeren fløjte forblev tavs.
Borup kunne derfor gå til pause foran 1-0 dog med 10 mand da Mathias Dalsgaard blev præsenteret for det gule kort.
Efter pausen lagde Skals et stort pres på Borup mandskabet. Der havde travlt med at forsvare deres føring. Sparkær var i det øjeblik foran 2-1 så det resultat var nok til at sende Borup videre.
Det var småt hvad Borup fik truet Skals målet i 2. Halvleg, hvor Skals kom tættere og tættere på. Først med Marcello Cilea der er af to omgange måtte se sit skud blokeret. Lucas Bruun Kristensen var også tæt på at komme til bolden på et indlæg.
Med små 18 minutter igen satte Skals et godt angreb op, hvor der med flere spilstationer blev vekslet fra venstre side over til højre hvor Frederik Broberg sendte et indlæg ind over som Lucas Bruun Kristensen fik forlænget til Mikkel Boi der var med bagerst i feltet.
I FCK havde de en mand ved navn Zibosisu Zuma der afgjorde mesterskabsspillet mod Brøndby i 2001 med et saksespark, dengang var Mikkel Boi 3 år.
I aftenens kamp kunne Mikkel Bois aktion bagerst i feltet henkaste tankerne på det mål, Mikkel tæmmer bolden med låret, hvor han ligger bolden op til sig selv inden han vender siden til og med et saksespark sender bolden op i venstre målhjørne, muligvis årets Fjends Cup mål. Og derned var udligningen sat ind.
Skals var tæt på at scorer endnu engang efter Emil Steffensen sendte et kvalificeret frispark afsted men August Mathiesen i Borup målet fik afværget skuddet.
Kampen endte 1-1 og nu skal begge klubber i kamp torsdag aften når der skal spilles om en billet til finalen. Hvem Skals møder bliver afgjort senere på aftenen når Stoholm og Mønsted har spillet færdigt.