Skals spillede uafgjort mod Sunds

Kim Sommer
17. april 2021 kl. 18:42
Skals var foran 2-0 og 3-1 men fik kun 1 point med fra Sunds
Skals var lørdag draget mod Herning for at spille turneringens 2. kamp i forstaden Sunds der ligeledes er nye i serie 2 regi. Begge hold havde desperat brug for point for at følge med i turneringen så det var lagt op et spændende opgør mellem de to hold.

Skals kom bedst ud til opgøret og kampen var ikke ret gammel da Kim Bager Antonsen kom fri efter han kom først på bolden. Men måtte se målmanden med en fodparade holde bolden ude af nettet og stillingen var dermed stadig 0-0.

Sunds virkede til at have respekt for Skals holdet. Og gav plads til at de grønne kunne spille bolden rundt og i stedet satsede på omstillinger - dog havde Skals en tendens til at holde på bolden i anelse for lang tid, hvilket gav Sunds mulighed for at være mange omkring bolden og stå godt i mod.

Efter 20 minutters tid kom Kim Bager Antonsen atter fri efter fint arbejde, hvor Sunds defensiven havde problemer med at håndtere Skals’ spydspis. Denne gang svigtede målmageren ikke og Skals kunne fortjent bringe sig foran 1-0.

Kampbilledet forblev det samme og et par enkelte gange var Sunds gæster i Skals’ feltet og en af gangene er de rigtig tæt på at score. Men Nicklas Kristensen redder og sender bolden afsted til Bastian Borup Terp. Der sender Kim Bager afsted det finder Lasse Broberg tæt under mål der ikke svigter og bringer Skals på 2-0.

Kort før pausen bygger Skals op igen. Og en aflevering ind centralt bliver opsnappet af en Sunds angriber og en kontra ender med Sunds reducerer til 2-1 hvor målscoren står i noget der ligner en offside men linjevogterens flag forbliver nede. Og dermed kan begge hold gå til pause med resultatet der bringer Sunds mere ind i kampen end hvad de var.

Kort efter pausen scorer Lasse Broberg til 3-1 efter han tager sagen i egen hånd og dribler 3 mand og sparker bolden ind bag en chanceløs målmand i Sunds målet.

Derefter gik kampen lidt på autopilot hvor Skals midt i halvlegen blev reduceret til 10 mand da en hårdt kæmpende Nikolaj Brokholm fik gult efter en duel og Skals trækker sig længere tilbage uden at Sunds for alvor får skabt noget.

Dog ud af ingenting scorer Sunds til 3-2 efter en lang bold der ender i målet via en Skals spiller, hvilket giver Sunds blod på tanden. Men det er efter et Skals hjørnespark Sunds løber kontra og en afslutning ender i mål og dermed har Sunds udlignet. Skals presser lidt på mod slutningen men de muligheder der opstår bliver aldrig rigtig farlige og dermed ender kampen 3-3 til stor ærgrelse og frustration for Skals mandskabet. Der om ikke andet fik en lektie i at koncentrationen og skarpheden skal være der i alle kampe uanset hvordan kampforløbet er.

Skals får muligheden for at hente første sejr allerede fredag aften når Skive gæster Skals stadion.