Skals spillede uafgjort mod FC Silkeborg

03. september 2017 kl. 10:50
Fredag aften tog Skals i mod topholdet fra FC Silkeborg og begge hold måtte tage til takke med 1 point

Fredag aften skulle Skals forsøge at få vendt skuden og få nogle point ind på kontoen så man ikke ender i en tæt bundstrid som holdet på ingen måde har brug for, hvis man skal have bygget et koncept op.

Fra kampen start var Skals mest på bolden og med god ro og tålmodighed blev bolden flyttet rundt på banen uden rigtig at true FC Silkeborgs mål. FC Silkeborg stillede med en høj forsvarslinje, hvilket havde været guf for Rasmus Frank, desværre måtte han udgå med en skade inden der var spillet 10 minutter. Han blev erstattet af Marcello Cilea som kom ind og gjorde en rigtig god figur, med et godt løbearbejde.

Skals havde flere gode opspil som desværre blev bremset af offside, Især Bastian Terp var tæt på at komme fri på et af hans mange dybdeløb i første halvleg, men måtte desværre se linjevogteren løfte sit flag.

Det var dog FC Silkeborg som kom foran midt i første halvleg, efter et frispark på kanten af feltet som blev omsat til mål. Skals fortsatte dog ufortrødent og med fint passningsspil lignede et hold der troede på sig selv på trods af de foregående kampe.

Skals måtte gå til halvleg bagud 1-0 - det positive var at man nu var bagud, og ikke kunne komme bagud efter 2 minutter af 2. halvleg som før har været tilfældet. Om dette gav en ro på holdet skal være usagt, men der var en god koncentration på holdet i 2. halvleg.

Skals var stadig meget boldbesidende og FC Silkeborg satsede på omstillinger og stod lidt længere tilbage på banen. De var klar til at forsvare deres føring. Skals skulle også længere frem på banen, hvis du skulle op og have scoret.

Forløsningen kom også efter godt og vel 25 minutters spil, et indadskruet indlæg fra Kasper Kurdahl der fra 2. halvlegs start var flyttet over i vestre siden, blev sendt indover og mellem venner og fjender fik Christian Holmgren dirigeret bolden i nettet til stor jubel og forløsning for hjemmeholdet.

Skals jagtede alle 3 point, men FC Silkeborg kunne lige så godt være løbet med sejren, da de i løbet af halvlegen havde 3 gode muligheder som Nicklas Kristensen tog sig godt af, og et forsøg blev blokeret på stregen af Anders Jørgensen.

Dog kunne Skals være løbet med 3 point i kampens døende minutter, hvor et indkast af Anders Jørgensen blev forlænget af Kim Sommer og endte for fødderne af Marcello Cilea som desværre ikke fik et ordentlig træf på bolden.

Det blev det sidste i kampen da dommeren fløjtede kampen af lige efter situationen og Skals kom på tavlen efter to kampe uden hverken mål eller point.

Desværre er bunden blevet endnu tættere efter at TVS slog SKS så nu er der kun 1 point ned til stregen.

September måned kommer til at afgøre rigtig mange ting, så det handler om at være på. En måned der byder på kampe mod Møldrup, TVS, Galthen og SKS, hvor der ikke er råd til nederlag.

Næste kamp er mod Møldrup på lørdag i Møldrup.