Skals spillede uafgjort i Feldborg

12. maj 2021 kl. 09:15
Trods mareridt start, lykkedes det Skals at få point med fra Feldborg.

Selvom missionen var alle 3 point og et godt ryk op ad point stigen, gjorde Skals det umådelig svært for sig selv, da de inden stadion uret havde rundet 15 minutter, så havde FHIF allerede scoret to gange. Så var der en fighter indstilling til tingene som endte med at sende de grønblusede tilbage til Skals med 1 point - og når man ikke kan få det bedste, så man nøjes med det næstbedste.

Det var ellers to mandskaber, der var godt indstillet på hinanden, hvor Feldborg/Haderup havde fordelen af en smal og lille bane til at praktisere deres måde at spille på, hvilket de mestrer godt, så længe der er luftkapacitet til det, men det var ikke en kamp, hvor Skals fik spillet ned langs jorden og fik gang i spillet, der der var nærkamp, om hvis ikke hver eneste så tæt på alle bolde.

Skals virkede ellers til at komme fint fra land men et boldtab på Feldborg/Haderups bane, satte en kontra igang til hjemmeholdet, som kynisk gjorde det til 1-0 efter 7 minutters spil og bare 5 minutter senere fik de øget deres måltotal efter et straffespark, som Nicklas Kristensen i målet var tæt på at have.

Det gav ellers træner Thomas Christophersen lidt dybe panderynker, for det virkede nemt at komme til chancer. Men Skals rykkede sammen i bussen og på en dag, hvor spillet ikke lykkedes så måtte man kæmpe røven ud af bukserne og vafle igennem i nærkampene. Der blev prøvet forskellige konstellationer omkring den centrale midt akse, for at ændre slagets gang, men man vendte hurtigt tilbage til udgangspunktet og det skulle kort efter vise sig at give pote.

Et opspil fra FHIF op gennem midten kom Kim Sommer først på og fik bolden drejet over mod Nikolaj Brokholm, der med en Laudrups aflevering fik sendt Kim "Bager" Antonsen i dybden og helt fri med målmanden, nærmest kun generet af Lasse Broberg køligt som en mild brise over vandet, fik reduceret for Skals.

Kampbilledet forsatte halvlegen ud, hvor Skals et par enkelte gange havde optræk til noget, men ikke var kyniske og skarpe på den sidste 1/3 af banen. Feldborg/Haderup var gode i omstillingerne og havde også optræk til flere ting, men den bagerste akse stod godt i mod og fik afvist både med fysik og overblik.

I pausen blev der givet håndslag på at vi skulle ind og arbejde videre, stadig forsøge at spille vores spil, for der var vi bedst, i stedet for at spille på FHIF'ernes præmisser, hvor de var bedst. Det lykkedes også nogenlunde, hvor Skals kom godt ud efter pausen, og fik lagt et tryk på hjemmeholdet, da man begyndte at vinde 2. boldene - særligt Viktor Brøker kom først på mange ting.

Det var dog sporadiske var Skals kom frem til, hvor det oftest var dødbolde som FHIF fik afviklet uden fare for Skals scoring. Der var dog enkelte momenter hvor Skals fik sat noget sammen, men som fra første halvleg manglede den sidste aflevering, eller kynismen i den afgørende aktion.

FHIF var tæt på at omsætte to Skals fejl til mål, men herodisk forsvarsspil af de 5 bagerste sørgede for at holde Skals inde i kampen. Og vi skulle også hen til kort før tid, før Skals fik noget ud af anstrengelserne, en lang bold som Victor Brøker, fik arbejdet hen til Kim "Bager" Antonsen der let, køligt og elegant kunne chippe bolden over modspiller og målmanden og ind i målet til en udligning. Skals jagtede alle 3 point til sidst, men resultatet blev der ikke pillet mere ved og da dommeren fløjtede kampen af efter 90 minutter var stillingen uafgjort, hvilket Feldborg/Haderup i virkeligheden kan bruge til mest, men nok vil være ærgrelige over at tabe kampen i slutningen af kampen.

Skals kom foran Bording i tabellen, der dog har en kamp i hånden men begge hold møder hinanden lørdag hjemme i Skals klokken 16 i en kamp der godt kunne ligne en direkte duel om, hvem der skal hænge i nede i bunden.