Skals spillede atter uafgjort mod Sunds

Kim Sommer
29. maj 2021 kl. 14:34
Skals var ellers mest på bolden og havde flest chancer med Sunds var mest effektiv og fik point med fra Skals
Der var ikke nogen tvivl i Skals truppen om vigtigheden af aftenens kamp mod Sunds. Man havde lidt af en revanche til gode efter man smed en 3-1 føring i det første opgør. Og idet Sunds ligger under Skals i puljen så var det en oplagt chance at få hævn og slå et større hul.

Skals startede også kampen bedst med fin boldomgang på en ellers fin bane der var lidt langsom i overfladen. Og Sunds forsøgte sig med at komme afsted i omstillinger. Allerede efter 4 minutter havde Simon Hermann kampens første store chance men tæt under mål røg bolden over.
Skals kom i indledningen nemmest igennem i venstresiden selvom det var sporadisk hvor ofte man fik vendt spillet. Men der manglede skarphed i  den sidste aflevering før chancen kunne omsættes til mål.

Efter 15 minutter havde Skals et godt opspil hvor mange grønblusede var i berøring med bolden, omkring Sunds feltet fik Bastian Terp fundet Kim Sommer, der med en fræk aflevering fandt Simon Hermann foran mål og for 2. Gang i denne uge kunne juble over en scoring.

Skals havde flere gode muligheder men atter engang manglede kynismen, og som ofte før så er Skals deres egen værste fjende, en Sunds chance der egentlig var afvist men godt genpres endte med at de kunne udligne til 1-1. En våd klud i hovedet på Skals der egentlig følte de havde godt styr på kampen. Før pausen var det Skals’ tur til en omstilling. Simon Hermann sendte Frederik Vejlby i dybden mod mål men han måtte se din afslutning gå over mål.

Det var en lille opsang Thomas Christophersen kom med i pausen, da Skals havde meget mere at byde på. Og det var også et mere offensivt indstillet hold der kom ud til 2. Halvleg. Desværre måtte Skals indkassere et mål efter 60 minutter på et noget tyndt straffespark. Og så måtte man ud og jage. Hvilket også åbnede mere op nede bagi og Sunds havde fine muligheder for at score yderligere. Men Nicklas Kristensen i målet sørgede for at der stadig var noget at spille om. I takt med at Sunds spillerne blev trætte fik Skals mere plads. Det udnyttede Kim Sommer med at finde Simon Hermann i feltet igen. Han hovedstød blev blokeret og Frederik Vejlby var hurtig over riposten - men blev nedlagt i feltet og dommeren dømte kampens andet straffespark. Desværre blev det ikke omsat til mål og Skals måtte jagte endnu mere.

I kampens anledning var Theis Rasmussen vendt tilbage fra fodboldpensionen og Gustav Lange var ny man i grønt. Begge kom på banen i 2. Halvleg sammen med Patrick Thorsager, alle 3 bragte en god energi og med lidt helst kunne Patrick Thorsager havde sparket en bold i kassen med uheldet var på hans, og Skals’ side i det bolden strøg tæt forbi. Theis Rasmussen havde også en god mulighed men blev tacklet i sidste øjeblik.

Med 10 minutter igen. Var Rasmus Øvad på spil i venstre side. Om det var det nyklippede hår skal vi lade være usagt. Men med fantastisk overblik fandt han Gustav Lange inde i feltet med en millimeter præcis aflevering, som Gustav satte hovedet på og dirigerede det ind i fjerneste hjørne. 2-2!

Skals jagtede med det sidste de havde. Men der kom ikke flere mål og kampen endte uafgjort. Til stor ærgrelse for Skals holdet der havde håbet på mere og ift. chancer. Burde havde scoret i hvert fald et mål eller to mere.

Nu gælder det næste kamp på tirsdag mod Bording.