Skals sluttede sæsonen af med nederlag i Låstrup

23. oktober 2022 kl. 23:00
En kedelig og chancefattig fodboldkamp, hvor naboerne trak det længste strå

Lørdag eftermiddag, afsluttede Skals efterårsturneringen i serie 3 med et nederlag til Borup, en kamp der længe lignede en kedelig nullert, hvor det mest foregik mellem felterne og de afslutninger der kom endte omme bag på marken. Skals havde ikke rigtig noget at spille for, da deres rolle var udspillet, da man hverken er i "fare" for at rykke op eller ned. Derfor kunne man godt have bange anelser for årets sidste kamp, hvor modstanderne fra Borup havde en oprykning til serie 2 at spille for. Inden kampen gik i gang, var den sidste peptalk i klyngen også at, hvis Borup skulle vinde, skulle det være fordi de var et bedre hold, og ikke fordi de ville det mere. De sidste ord, var også taget med ind på banen, da indstillingen ingenting fejlede.

Det var også tydeligt at det var to hold, der kendte hinanden særdeles godt, derfor blev der også lukket godt ned for begge holds styrker. Og det blev hurtigt tydeligt at det, at kampen ville blive hård, med en meget blød bane så det handlede også om at undgå at lave fejl, der kunne give omstillinger.

Borup havde et en stor chance i kampens indledning, men en dårlig afslutning gjorde at det aldrig blev farligt.  ellers vekslede kampen frem og tilbage over midten, med behjertede skud fra begge mandskaber. Martin Nonbo havde et fint forsøg, der ikke voldede Borup målmanden problemer og i den anden ende var Frederik Broberg i målet årvågen og hurtigt nede og afværge et skud ved forreste stolpe.

Derfor var det også meget fair at begge hold kunne gå til pause med 0-0 i bagagen.

I 2. halvleg trak Skals sig lidt længere tilbage og inviterede Borup længere frem på banen. Det gav Borup mere plads og tid på bolden uden det rigtig lykkedes dem at skabe det helt store, hvor Skals defensiven stod god i kæderne og lignede et hold, der var i bedre form et Borup.

Derfor lignede det også længe en uafgjort. Desværre havde Skals et mindre koncentrationssvigt efter 75 minutterm hvor Borup kommer til baglinjen efter et indkast, hvor en Borup angriber bliver spillet skråt tilbage i feltet og ganske umarkeret kan passere Frederik i målet.

Målet fik Skals længere frem på banen, og fik lagt et mindre pres i jagten for en udligning, dog uden rigtig at nærme sig målet, hvor Martin Nonbo, og Frederik Vejlby havde de bedste forsøg, der dog ikke ramte målet. Derfor kan Skals nu for alvor begynde at koncentrere sig om Futsal sæsonen, hvor der også venter hård modstand i 1. division.

Kampens spiller blev Emil Berg, der havde ganske godt styr på sin gamle hold- og klassekammerat.

I næste uge, begynder efterårsawardshowet, så hold øje på de sociale medier.