Skals sluttede af med nederlag.

17. juni 2017 kl. 23:56
Roslev slog Skals unødvendig stort.

En på mange måder sommerkamp blev spillet lørdag eftermiddag på Skals idrætsanlæg mellem to hold, der i realiteten ikke have ret meget på spil, da Roslev inden kampen havde sikret sig overlevelse i kraft af Møldrup nederlag.

Skals havde udspilet sin rolle for et par uger siden og derfor var kampen uden betydning pånær det ville pynte gevaldigt med en sejr.

Skals var afbudsramt da man måtte se bort fra 5 spillere som af diverse grunde havde meldt afbud - og så er Skals en lille klub.

Kampen var ikke ret gammel da Skals kom bagud, stadion uret viste 5 minutter og Roslev havde funder vejen til netmaskerne, efter en ganske "fin" åbning af Skals som havde haft bolden mest.

5 minutter efter må Skals igen fiske bolden ud af netmaskerne da Roslev havde scoret igen.

Værre blev det da stadion uret rundede 15 minutter og Skals igen måtte give bolden op efter at have indkasseret et mål. 3 chancer, 3 mål, Roslev var uhyre effektive.

Der var dog grund til at juble for de trofaste Skals tilhængere, da Nichlas Jacobsen kunne rette bolden af og snyde Roslev keeperen med sin anden sæson scoring og en reducering til 1-3 og kampen var nu igen åben.

Men 3 minutter før pausen scorede Roslev så igen. Rasmus "BP" Pedersen var ude til behandling og Skals organisationen havde ikke nået at indstille sig og pludselige manglede der en mand nede bag i - 4-1 en realitet.

2. halvleg åbnede lige som 1.  Skals med gode kombinationer på den nyklippede og flot opkridtede bane, men som Halvleg skred frem var Roslev mere og mere på bolden og det var begrænset. hvor meget Skals spillerne fik truet Roslev målet.

Roslev fik også scoret til 5-1 på et langskud. Hvilket også blev kampens resultat - Roslev havde flere muligheder for scoringer, men mere blev det ikke til

Skals spillerne kan nu tage på sommerferie og lade batterierne op inden den prestige fyldte Fjends cup starter.