Skals slog Feldborg/Haderup

Kim Sommer
23. juli 2022 kl. 18:13
Skals var godt organiseret og stod godt på banen mod den gule fare
Skals skulle lørdag forsøge at følge op på sejren mod Mønsted og samtidig havde holdet muligheden for at spille sig videre fra gruppen inden “thriller tuesday” på tirsdag, hvor flere af spillerne ikke er hjemme.

Skals indledte opgøret fint. Hvor Skals havde bolden mest. Men Feldborg/Haderup var farligst på de omstillinger som de lå og lurede på.

Derfor foregik også meget af spillet på midten af banen. Hvor Nicklas Kaas, Anders Slavensky og Rasmus Øvad huserede.

Feldborg havde et par gode muligheder i kampens indledninger. Men Skals forsvaret fik afværget godt og det der slap igennem tog Frederik Broberg sig af i målet.

Halvlegens største muligheder tilfaldt Lasse Broberg. Det første efter et indlæg fra William Slavensky som Feldborg målmanden taber for fødderne af Lasse der desværre ikke får dirigeret bolden i mål. Kort efter ramte Lasse stolpren efter et frispark fra Kim Sommer, hvor Lasse slider sig igennem men skuddet går uheldigvis ikke ind.

Derfor kan begge hold gå til pause med 0-0 i bagagen. Ganske fair resultat for begge mandskaber.

Efter pausen afventer Skals en anelse mere men står bedre på banen, hvor Feldborgs muligheder er fra distancen uden fare for Frederik Broberg.

Skals kommer foran ved Lasse Broberg efter han kort forinden har haft nogle fine muligheder. Men han opsnapper Feldborg Målmandens aflevering og derefter runder ham og sikkert sparker Skals (fortjent) foran.

Skals fortsætter med at trykke på og med god holdånd og opbakning formår de grønblusede at dække op for Feldborgs spil og holde den distancen.

2-0 blev det også ved Lasse Broberg der efter et fint forarbejde af William Slavensky kommer først på indlægget og sparker Skals i front med 10 minutter igen.

Det bliver også det sidste mål i kampen, der dog ender med en udvisning af en Feldborg spiller der har er grimt verbalt udfald mod en Skals spiller.

Men Skals er klar til semifinalerne torsdag. Inden da venter en kamp mod Borup. Der dog er pisket til sejr, hvis de skal holde liv i muligheden for at forsvare trofæet.
I går kl. 11:05 Skals sejrede mod Stoholm