Skals sikrede sig en sæson mere i serie 2

30. oktober 2017 kl. 08:13
Møldrup blev besejret 1-0 og dermed sendte Skals Møldrup ud i en gyser sæsonafslutning på lørdag.

Lørdag eftermiddag tog Skals i mod Møldrup i den næst sidste spille runde, en kamp der havde stor betydning for begge holds kamp næste lørdag alt efter udfaldet af resultatet. Som nævnt i optakten, var det Møldrup der til kampen med den bedst point mæssige form og da Møldrup samtidig er dårligst indbyrdes af alle hold i bunden pånær B 74 Silkeborg, var det Møldrup der var mest presset efter at hente en sejr i eftermiddagens kamp.

Skals åbnede kampen bedst selvom Møldrup, i det første 3 minutter var mest på bolden, var det Skals som var klart farligst, et frispark i højre siden begået mod Bastian Terp, der med sine rappe fødder fik sat Møldrups venstreback på bagdelen, og måtte se sig nødsaget til at begå frispark for at stoppe Bastians videre færd, Anders Jørgensens kælende højrefod skulle servere bolden til Skals' helt egen airforce, og efter lidt ping pong i feltet, som endte med Nichlas Jacobsen sendte en bold indover tæt under mål stop Kim Sommer var lige ved at omsætte til mål - hvilket ville være hans første mål i den "rigtige" ende på 1. holdet, men en god reflex redning af Møldrups målmand(stræner) sørgede for  at bolden blev ekspederet ud til hjørnespark.

Her var det igen Anders Jørgensens kælende højrefod som skulle fodre airforcen, og her var det Christian Holmgren der kom højeste mellem venner og fjender og kunne heade bolden i mål, til en tidlig 1-0 føring til Skals.

1-0 føringen kunne sagtens have været udbygget, et glimrende dybdeløb af Marcello Cilea, som igen gav 1. holdet et hjælpene hånd, forsøgte at loppe bolden over målmanden, men desværre kom der ikke højde nok på, så målmanden kunne samle bolden op, kort efter var Marcello på spil igen, denne gang måtte han se sit forsøg gå tæt forbi mål.

Efter 25 minutters spil blev Møldrup reducerede til 10 mand efter deres angriber korrekt modtog et gult kort af en ellers glimrende dommer, som hele kampen igennem havde godt styr på kampforløbet, i en fair spillet kamp. Det var dog ikke sidste gang Møldrup angriberen kom i fokus, heldigvis for ham så dommeren ikke forseelsen begået mod Christian Holmgren og dermed kunne han spille kampen færdig.

Skals gik til pause 1-0 og pausen blev brugt på at omstille holdet fra medvind til modvind, og en mindre opsang af træner Orla Krogh var med til at opildne spillerne til at gå ud til 2. halvleg med større koncentration og kynisme i spillet.

Der var udsigt til stormløb mod Skals målet i 2. halvleg, men stormen udeblev, selv med vinden i ryggen var det begrænset hvad Møldrup kom til at muligheder, hvor Skals spillede klogt og samtidig stod lidt længere tilbage på banen, hvilket hjalp dem til at bryde flere bolde og kunne sætte omstillinger i gang, hvor spillere som Mikkel Boi og Bastian Terp var gode til at holde i bolden og få folk med frem.

2. halvlegs største chance tilfaldt Skals, der efter en god afslutning af Mikkel Boi efter et kort hjørnespark kunne Bastian Terp finde Mikkel Boi på kanten af feltet som endnu engang fik testet Møldrup målmandens reflexer.

Da dommeren fløjtede af, var det Skals der kunne juble over sejren og samtidig overlevelse i rækken, og kan spille sidst i den sidste kamp på lørdag mod TVS som skal bruge en sejr, alt efter de andre kampes resultater.