Skals sikrede oprykningen med sejr over Eastside

Kim Sommer
17. oktober 2020 kl. 18:22
Næste år skal Skals op på en større klinge når man skal spille i serie 2 i 2021
Lørdag eftermiddag kunne Skals selv afgøre kampen om oprykningen i Overlund, hvor Eastside havde budt op til dans. Om Skals havde set vild med dans aftenen før vides ikke men der var ikke meget hæl og tå men toget buldrede derudaf. Det var en en fokuseret trup der vidste hvad der skulle arbejdes for og det blev der.

Eastside havde meget respekt for Skals og havde valgt en defensiv 5-3-2 formation hvor de to forreste skulle gøre tingene for dem. Men Victor Brøker, Baheerathan Arumugasamy, Kasper Bertelsen og Rasmus Øvad var skarpe i duellerne og lukkede ned. Det gjorde at de offensive kræfter kunne fokusere frem af og der gik ikke længe inden Lasse Broberg kunne sende Skals på sejrskurs. Kort efter øgede Christian Holmgren til 2-0 inden Rasmus Øvad tog sagen i egen hånd og driblede fra vestre back prositionen og sluttede fornemt sin vej mod målet efter at have sat fem Eastsidespillere på sin vej med at sparke bolden i kassen.

3-0 ved pause. Skals skulle ud og mase på. Og afgøre kampen definitivt og efter 6 minutter havde Kasper Kurdahl med to scoringer og Simon Hermann sparket Skals i front med 6-0. Det var begrænset hvad Eastside kunne stille op mod en velsmurt Skals maskine der spillede hurtigt og løb for hinanden.

Inden dommeren fløjtede af kunne Kasper Kurdahl lave karrierens først hattrick da han selv sparkede straffesparket ind der blev begået mod ham og det blev også kampens resultat. Og Skals kunne fejre at oprykningen var en realitet.