Skals sejrede mod Sparkær efter mareridt start

24. juli 2021 kl. 22:48
Det har været et lille tema i Skals om at være klar fra start, det var ikke tilfældet mod Sparkær i lørdagens vigtige kamp i Fjends Cup

Der var ikke tvivl om, hvor vigtig kampen mod Fjends Cup værterne fra Sparkær var, ovenpå nederlaget mod Mønsted, der måtte brug hele telefon bogen for at kunne stille hold til deres kamp mod Nørremarken, som de dog tabte - derfor er der spænding til det aller sidste i tirsdagen runde, hvor vi for alvor kan sige vi har "thriller tuesday"

Tilbage til dagens kamp mod værterne fra Sparkær, hvor kampen knap nok var fløjtet op og tilskuerne fundet deres pladser, før de kunne konstatere at værterne fra foran 2-0 efter 7 minutter og de fleste skævede nærvøst til deres tipskupon, som så ud til at blive revet fra hinanden. Sparkær mål blev sat ind af deres angriber Kasper Møller, der både havde højde, drøjte teknik og en god portion fart, der gjorde livet svært for Skals defensiven.

Efter 2-0 scoringen, tippede kampen en smule over til Skals' der fik indstillet sig godt på Sparkær spillestil og derfra arbejdede sig roligt tilbage i kampen. Inden halvvejen var ovre, var kampe vendt på hovedet efter 3 mål fra hhv. Lasse Broberg der kom imellem venner og fjender efter et snorlige indlæg fra Kim "Bager" Antonsen. Eldin Celjo afsluttede et godt angreb der blev vundet på midten og via Emil Lundsgaard endte bolden hos Lasse Broberg, der elegant fik spillet Eldin op til skud og med et kanonhug kunne kanonere bolden ind bag Sparkær målmanden og Kim Sommer der steg til vejrs efter et hjørnespark, hvor Kasper Kurdahl serverede sukkermader. Det skal også sige at Kim "Bager" havde en ganske god mulighed for at score, men måtte desværre se sin afslutning gå milimeter forbi - og så har vi også været søde :)

Foran 3-2 ved pausen, skulle Skals ind og gøre arbejdet færdig mod et Sparkær hold der ledte efter energien i den sidste halvdel af 1. halvleg.

Det var også Skals der sad mest på bolden, og med et par enkle gode muligheder, der godt kunne have givet mål, Lasse Broberg var tæt på men måtte se sit skud går snært forbi. Men det var midtvejs i halvlegen at Skals kom yderligere foran, Marcello Cilea, var inde og snuppe bolden fra en Sparkær spiller og derefer sendte han Kim "Bager" Antonsen alene mod mål og her svigtede målræven ikke med en sikker scoring til 4-2.

Sparkær var tæt på et par gange, men Skals fik reddet kastanjerne ud af ilden, der til trods en periode på 2 mænd i overtal og mistede lidt at koncentrationen og gav værterne nogle muligheder, der på en uheldig dag, godt kunne have indkasseret et mål eller to.

Dette ligger op til at tirsdagens kampe bliver utrolig spændende når de fløjtes op klokken 20:00 i Sparkær