Skals sejrede i Silkeborg

image Mads Købke (th) scorede 3 mål i kampen og Rasmus Frank (tv) lavede 1 assist.
19. august 2017 kl. 10:27
Fredag aften drog Skals til Silkeborg for at møde B74 Silkeborg i sæsonens på papiret 1. kamp.

Fredag aften spillede Skals mod B74 Silkeborg i en kamp som på papiret var et must win, B74 er oprykkere og har fået en hård start i serie 2 med 2 nederlag på hhv. 6-1 og 5-0 så det var et Skals hold der skulle ud og sætte alle kræfter ind på en sejr, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om en tilværelse i toppen af rækken. Men historisk set har Skals altid haft svært ved de kampe, hvor de er klare favoritter.

Det var også en lidt turbolent start på kampen. Skals var på bolden og B74 stod med en høj bagkæde, hvilket gjorde at spillet blev for direkte og offensiv spillerne løb i offside et par gange.

Dog skulle der kun gå 5 minutter før Søren Skjærris blev spillet i dybden af Kim Sommer som snød B74 offside og kunne derefter sende bolden indover til Mads Købke som kunne score sæsonens 1. mål - Kort efter Kunne Mads Købke igen sætte bolden i kassen til 2-0.

Selvom at der efter 10 minutter stod 2-0 var der dog ikke helt tilfredshed med spillet trods føringen og måske netop denne frustration over eget spil gjorde at koncentrationen svigtede en smule, og efter et frispark i Skals venstre side kunne B74 sende bolden ind over, hvor en B74 spiller mere eller mindre umarkeret kunne heade bolden ind bag en chanceløs Niklas Kristensen til 2-1 og nu var B74 med i kampen igen.

Det blev dog Skals som scorede igen da Rasmus Frank kom igennem på venstre kanten og kunne trille bolden tilbage til Mads Købke som ikke svigtede og sparkede bolden ind i nettet til 3-1 og dermed sit 3. mål i kampen.

Det  var også stillingen da dommeren fløtede til pause, i en 1. halvleg Skals trods føringen i kunne være helt tilfreds med.

I pausen blev Søren Skjæriis og Mads Købke byttet ud med Kasper Kurdahl og Mikkel Beck og der blev byttet lidt rundt på et par pladser, hvor bl.a. Baheerathan Arumugasamy blev sendt frem i angrebet og Kasper Kurdahl gik ned i back kæden.

2. halvleg lignede første halvleg - Skals meget på bolden og B74 forsøgte at få bolden op til deres forreste som skulle ud og løbe med vores bagkæde.

Som halvlelg skred frem blev B74 trætte og knækkede over, dette gjorde at Skals spillerne også fik tendens til at knække over, da flere B74 spillere var ude af positionerne og mere eller mindre forsvandt fra den centrale del af banen.

Igen skete der det der ikke måtte ske. B74 reducerede på straffespark, efter igen et mindre koncentrationssvigt og B74 får generelt for meget plads på banen fordi Skals holdet er knækket over. Selvom Niklas Kristensen er ude ved stolpen kan han ikke forhindre bolden i at gå i mål og nu kom der igen lidt nerve i kampen.

Skals havde mange muligheder for at score til 4-2 og pga. ubeslutsomhed på den sidste 1/3 af banen stod den 3-2 et godt stykke hen i kampen.

Det var først med 20 minutter igen af Skals fik scoret, denne gang også på straffe begået mod Kim Antonsen som gjorde comeback. Dette omsatte Kasper Kurdahl sikkert og Skals lejren kunne igen puste lidt ud.

Skals lukkede og slukkede kampen med scoringen til 5-2 med ca. 10 minutter igen efter en lille tur i skydeteltet, hvor et herodisk kæmpende B74 forsvar fik blokeret 3 skud fra diverse Skals spillere inden bolden igen endte hos Mikkel Boi som kunne sende den i nettet.

Skals tog de 3 point og 5 mål med sig hjem og kan nu arbejde hen i mod kampen mod VFF på Lørdag den 26 August kl 15.