Skals sejrede i Derby

16. august 2021 kl. 08:39
Åen forblev grøn, selvom sejren var i overhængende fare op til flere gange

Søndag eftermiddag, var der lagt op til et vaskeægte lokalopgør, da Skals dragede over åen mod Låstrup. Begge hold er i en mindre opbygningsfage, dog har Skals med flere unge ansigter et større arbejde, kampen kunne give et godt billede på, hvilket hold der var længst i processen. Samtidig et lokalopgør, så tidligt i sæsonen vil kunne give et skub mod toppen af rækken.

Skals startede bedst og var mest på bolden i indledningen og allerede efter 5 minutter kunne Kim "Bager" Antonsen heade Skals i front, efter en luftduel der blev vundet på midten og anden bolden blev vundet og sendt ud i siden, hvorefter et Bageren kom flyvende og sendte bolden ind i netmaskerne.

Efter 15 minutter slap Skals taget en lille smule, om det var fordi Kasper Kurdahl måtte lade sig udskifte pga. problemer med skulderen og et helt ungt forsvar, gav lidt nervøsitet, skal vi lade være usagt, men ikke desto mindre blev der kæmpet heroisk. Borup ledte også efter at få gang i deres spil, selvom deres overtag blev en anelse større. Deres største chance faldt i sidste halvdel af halvlegen, hvor en friløber mod Mikkel King, der vikariede i målet - en chance han fik afværget, med noget der godt kunne ligne et straffespark, men dommerens fløjte forblev tavs. Borup havde 2 chancer mere end pausefløjtet som Mikkel King mesterligt tog sig af og dermed kunne Skals gå til pause foran 1-0

Skals lavede nogle taktiske ændringer i pausen, hvilket gjorde at balancen på holdet blev bedre, og tvang Borup ud og kanterne og spille med indlæg som Skals nogenlunde stod godt i mod. efter 70 minutter kom Skals en mand i undertalt efter et gult kort, og efter 73 minutter kom Skals yderligere i undertal og spillede 9 mod 11 i 7 minutter - dette kostede kræfter og Borup sad i den periode fuldstændig på spillet og kom frem til flere gode muligheder, der normalt ville have givet mål, men ind ville bolden ikke - blandt andet fordi Mikkel King havde besluttet sig for at han ikke ville lukke mål ind denne søndag.

Frem mod slutningen satsede Borup mere og mere og det gav også et par muligheder et den anden ende, hvor Kim "Bager" Antonsen havde 2-3 gode muligheder, men trætheden var ved at melde sit indtog og der kom ikke yderligere mål ind på hans konto.

I de døende sekunder havde Borup et skud der tog stolpen, inden Skals fik blokeret og ekspederet bolden væk inden dommeren fløjtede kampen af, og Skals kunne tage de 3 point med tilbage over åen man var kommet efter.

I næste uge venter to kampe, hjemme tirsdag aften mod Strandby Farsø inden lørdags kampen mod Ulbjerg.

På Fjendscup.dk kan man læse endnu et kampreferat af kampen, da de havde en reporter tilstede under kampen

I går kl. 11:05 Skals sejrede mod Stoholm