Skals satte føring over styr i de sidste minutter mod Strandby

18. august 2021 kl. 13:11
Skals var planmæssigt foran indtil kampen gik ind i dommerens tillægstid

Skals spillede tirsdag aften mod Strandby IF Farsø, et hold der inden kampen var blevet udråbt til puljens dark horse, da det er mange hold, der vil få det svært mod dem - Skals var ingen undtagelse, selvom det langt hen ad vejen så ganske fornuftigt ud, så gav de sort blusede aldrig op.

Det var ellers en fantastisk bane der var linet op, en tilpas mængde regn og nyslået gjorde betingelserne langs jorden rigtig god, desværre var der en kraftig vind på langs af banen, som havde indflydelse på spillet.

I kampens indledning var det tydeligt at se hvad begge hold gerne ville, Skals der ville forsøge at have bolden, men Strandby gerne vil afsted i omstillinger, Skals havde svært ved at komme over det første pres, men var farligst i første halvleg, både ved William Slavensky og Lucas Bruun kom til rigtig gode muligheder - Desværre kom bolden ikke ind over stregen og derfor var det også 0-0 ved pausen.

Efter pausen spillede Skals i modvinden, dette gjorde at Strandby Farsø kom lidt længere frem, men når Skals lykkedes med at spille ud af det første pres, kom det som regel også til en chance. Bastian Terp var tæt men måtte også se sit skud blive parreret af Strandbys målmand.

Men med 20 minutter igen lykkedes det Skals at komme foran, efter hjørnespark som bliver sendt sendt tæt ind under mål, ender bolden hos Lasse Broberg, der ikke svigtede i situtationen og hamrede sit 2. sæson mål i kassen.

Efter føringen kom Strandby lidt mere frem, og udnyttede medminden og enhver mulighed til at sparke bolden op i mod Skals' bagkæde der langt hen ad vejen var godt til at forsvare sig i mod det, og det der slap igennem tog Mikkel King i målet sig af.

Selvom Skals blev presset længere tilbage mod slutningen af kampen så var der stadig gode chancer i den anden ende, hvor Kim "Bager" Antonsen rammet stolpen efter et frispark med hovedet og Lasse Broberg måtte se målmanden klare hans forsøg tæt under mål efter godt spil med Kim "Bager"

I det, vi gik ind i dommerens tillægstid, blev en lang bold sendt i dybden som en Stranby Farsø angriber kom først på og fik prikket uden om Mikkel King og ind i nettet til stor ærgelse for Skals holdet, der havde brugt mange kræfter på at kæmpe sejren hjem.

Så lignede kampen en uafgjort, men det lykkedes Stranby ud af næsten ingen ting at erobre bolden og fik spillet bolden på tværs til en medspiller der hamrede bolden i kassen lige under overliggeren - og så endte Strandby Farsø med at fragte alle 3 point med tilbage til Strandby til stor ærgelse for de hårdt kæmpede Skals spillere.

Nu er der ikke lang tid til at fordøje skuffelsen da Ulbjerg allerede lørdag venter i næste lokalopgør.

I går kl. 11:05 Skals sejrede mod Stoholm