Skals og SKS delte endnu en gang på Skals Stadion

02. oktober 2017 kl. 08:15
3 gange på et år eller på 5 halvlege er det kun lykkedes Skals og SKS at score 6 gange.

Lørdag eftermiddag tørnede Skals FF og SKS sammen i kampen om at få 3 point og et skub væk fra bunden i rækken, som nu er blevet rigtig tæt efter, at TVS slog Møldrup. Det vil sige, at fra nummer tre til under stregen kun adskilles af 6 point, hvor der stadig er 5 point at spille om, dog har Skals både Møldrup og TVS i de to sidste kampe som kan være meget afgørende på kanten til at være forbudt for børn. Skals møder B74 på Lørdag og her skal 3 point ind på kontoen efter 3 uafgjorte kampe i stræk.

Men tilbage til kampen mod SKS, som blev spillet i mere eller mindre regnvejr i samtlige 90 minutter, der dog ikke havde den store indflydelse på spillet, i en kamp, hvor SKals dominerer i de første 65 minutter, og herefter tager SKS styringen.

Skals kommer ret godt fra start, og får spillet bolden godt rundt, og samtidig holdes SKS fra chancer, men vi skulle hen til det 12 minut før det første reelle store chance kom, og herefter kom der så flere på stribe. Det var Skals angriberen, Nicolai Skaarup, som havde 10 minutter, hvor han stod de rigtige steder og kom frem til 3 store muligheder, for egentlig at bringe Skals foran 3-0, hvor en friløber, en halv friløber og et skud ikke fandt vej til nettet.

Men efter de ti minutter var det som om, at Skals kunne lugte blod, og SKS blev presset længere tilbage, hvilket resulterede i at både Kasper Kurdahl og Mads Holmgren var oppe og trykke af på mål fra distancen, med to behjertede forsøg som desværre heller ikke gik ind.

Skals havde moment vis flere rigtig gode opspil som fik rykkes SKS'erne fra hinanden, men chancerne blev kun lige ved og næsten. Det resulterede i at begge hold måtte gå til pause 0-0. I pausen blev tilbagevendte Rasmus Frank skiftet ud for at samle kræfter så han kunne komme ind til sidst i kampen igen, dette gjorde at Orla valgte at rykke Marcello Cilea ned på Wing backen, hvilket gav anledning dybe panderynker hos Marcello, ikke desto mindre skulle der kun gå 3 minutter af 2. halvleg før at bolden havnede for fødderne af Marcello 25 meter uden for feltet, hvor der med en Jon Dahl inderside placerer bolden i en rundskæv i det lange hjørne uden chance for SKS målmanden.

Efter målet fortsatte Skals presset men i 65. minut blev Christian Holmgren præsenteret for det gule kort, lidt hårdt dømt dette resulterede i at SKS'erne kunne overtage, spillet og ligge Skals under pres, og kampens sidste 25 minutter, sad SKS på det meste, dog uden at komme til chancer, Skals spillerne havde problemer med at ramme hinanden og turde ikke spille hinanden i fødderne. Dette resulterede i at SKS med 6 minutter igen kunne udligne efter et indlæg.

Ingen af holdende kom rigtig tæt på igen, og kampen endte med et remis som ingen af holdene kunne bruge til ret meget.

Næste kamp er på lørdag hjemme mod B 74 Silkeborg kl 14:00