Skals nedslablet på hjemmebane

27. august 2018 kl. 08:37
Skals tog fredag i mod Alhedens der tog fra Skals med en stor sejr

Skals spillede fredag aften kl 19 og skulle forsøge at få sæsonens første sejr mod Alhedens som man kender rigtig fint fra træningskampe mod hinanden over de sidste par vintre.

Skals havde ændret lidt i taktikken for at forsøge at vinde midten og få flere mænd frem, hvilket dog samtidig gjorde forsvaret mere sårbart. Selvom Skals indledningsvis startede bedst var Alhedens farlige på omstillinger og inden kampen var 5 minutter gammel fik Alhedens underkendt et mål efter en dødbold for offside, hvilket burde have alarmeret Skals holdet.

Derefter indledte Skals 15 rigtig dårlige minutter, hvor Alhedens bragte sig foran 1-0 og efterfølgende også mål til 2 og 3-0 - målene kom efter et hurtigt tage frispark der fik taget Skals midtbanen på sengen og satte forsvaret i undertal og på kanten af offside kunne Alhedens sparke sig foran. 2-0 kom efter en for kort aflevering tilbage til Rasmus BP i målet inden 3-0 målet flot blev sparket ind fra 25 meter uden en Skals spiller der kom i pres.

Efter pausen indledte Skals 2. halvleg med et mindre pres, der udløste 7 hjørnespark, hvilket gav et fornødent håb - dog efter det 7. hjørnespark fik Alhedens en kontra og kunne sparke sig foran 4-0

5-0 blev det også Skals forsvaret igen kom i undertal efter flere fine dybdeløb fra Alhedens spillerne, selvom man fik erobret bolden men tabte den igen i feltet. 6-0 målet blev sparket ind på straffe og 7-0 målet kom efter en dødbold, hvor flere slap deres markeringer efter en retur.

Dog var det lidt lys i mørket, Mikkel Boi der har været ude med en skade siden semifinalen i Fjends cup gjorde comeback mod Alhedens kunne kort før tid gøre det til 7-1, efter en flot solotur fra egen banehalvdel og med 2 tuneller og dermed kunne bringe sig ind som delt topscorer, heldigivs for Mikkel Boi fangede vores kameramand hans mål som kan ses nedenunder.

Næste kamp er allerede på fredag igen hjemme mod Bjerringbro, hvor der naturligvis skal hentes en sejr hvis man ikke skal isolere sig i bunden.