Skals måtte nøjes med uafgjort i Aars

19. august 2019 kl. 09:33
Søndag aften i regn, måtte Skals tage til takke med med det ene point

Søndag aften var Skals truppen draget mod Aars for at spille sæsonens første kamp mod Aars - der dog havde taget hul på sæsonen mod Borup ugen før. Pga. den store mængde vand, var kampen flyttet til kunstgræsbanen.

Skals kom godt fra start med en god portion boldbesiddelse, dog med en anelse langsom boldomgang der ikke gav de helt store chancer. Dog var det tydelidt at Aars lå og ventede på at Skals dummede sig så de kunne slå til.

Aars var ganske sjældne gæster i Skalsfeltet, men en af de få gange de var det, slog de til - efter et hjørnespark, hvor Skals spillerne snork sov, slog de til. og bragte sig en anelse ufortjent foran.

Skals kommer ud med andet udtryk efter pausen, og ligger Aars under pres. det store pres giver også pote, men bliver underkendt af kampens dommer, der også overser et klokkeklart straffespark mod Christian Holmgren - heldigvis overser han også et straffespark i den anden ende.

5 minutter før tid er stillingen stadig 1-0, men Skals for tilkæmpet sig et frispark som Christian Holmgren tager sig af, og som så mange gange før omsætter han det til mål.

Målet gav anledning til et yderligere pres mod Aars målet, men igen fik Skals en kold klud i hovedet, da Aars igen besøger Skals-målet, der let får spillet sig igennem Skals defensiven, og får scoret til 2-1 og lignede at Aars pludselig skulle løbe med de 3 point.

Men Skals forsatte ufortrødent og kort før tid sender Kasper Bertelsen et indlæg ind i feltet som Morten Thomsen header mod mål, der via en skæv Aars clearing ender i nettaget og dermed 2-2

Når man er bagud 2 gange er det stærkt at få 2-2, dog var det kamp der skulle vindes, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at spille med i toppen af rækken, som igen bliver spået til at blive virkelig tæt.

Kampens spiller blev Baheerathan Arumugasamy, der kunne belønnes med en sponsorpræmie fra Malermester Michael Navntoft

Næste kamp er mod Borup på tirsdag, hvor Skals skal forsøge at hente sæsonens første 3 point.