Skals måtte kigge langt efter 5. Sejr i streg, da TVS tog alle 3 point.

05. maj 2018 kl. 20:15
Det kunne have været et vaskeægte topopgør på onsdag mod Ulbjerg. Men Skals måtte afgive 1 pladsen efter dagens runde

Lørdag eftermiddag besøgte Skals truppen TVS kampen blev spillet på det flotte anlæg i Rødding med særdeles gode faciliteter i forhold til at det er serie 2.

Skals kom som bekendt med 4 sejre i bagagen og muligheden for at ligge afstand til bunden med 4 point og tættere på de 16-20 point som sikrer overlevelse i rækken.

Modstanderen TVS kom med en sejr i bagagen i et forløb der har været en direkte modsætning til Skals forløb hvor de 4 første kampe har givet nederlag.

Det var tydeligt fra kampens start at det var to hold der kendte hinanden godt. Skals attitude. Fra start af var langt fra det der havde givet sejre i de foregående kampe. Om det var varmen eller banen der virkede tung at løbe på vides ikke. Men der var ikke nok bevægelse på TVS banehalvdel, hvilket gjorde det svært at bryde igennem deres defensiv og komme til chancer.

Det var en chancefattig 1. Halvleg hvor der var sporadiske chancer til begge mandskaber, dog med mest overvægt i chancer til TVS men Skals mest på bolden.

Fra 2. Halvlegs start var det et Skals hold der kom ud med en anden indstilling. Selvom det ikke gav ret meget ekstra. TVS satte den ene hurtige mand frem i angrebet efter den anden - dog havde Skals defensiven ganske fint fat i dem. Da der flere gange løb offside.

Det var dog TVS der kom foran ca. Midtvejs i halvleg. Efter en langbold der blev fanget af en TVS’er der dog havde armen til hjælp. Heldigvis for ham kunne dommeren ikke se det og via. Nogle tilfældigheder havner bolden i nettet bag en chanceløs Rasmus BP Pedersen der vikarierede i målet.

Simon Hermann havde en god mulighed for at udligne - men efter et flot gennembrud måtte han se sin afslutning gå over mål.

TVS kom også foran 2-0. Denne gang ved en tvivlsom offside men dommerens flag blev nede og selvom Skals forsvarede næsten nåede at komme i vejen - blev chancen omsat til mål.

Skals forsøgte at presse mere på for at få en reducering. Men i en kamp hvor tingene ikke rigtig lykkedes var det svært at få skabt en reel chance.

Derfor var det også TVS der kunne juble da dommeren fløjtede kampen af og dermed kunne krydse to sejre i træk af. Skals derimod skal hjem og finde rytmen igen inden onsdag, hvor puljens nye tophold, Ulbjerg, kommer på besøg.