Skals må en tur i serie 3

07. november 2018 kl. 10:09
Det gik desværre ikke for Skals der måtte se sig slået i Silkeborg

7-2 var stillingen da dommeren fløjtede kampen af i Silkeborg, hvilket uden lige lyder af en ordentlig øretæve. Resultatet er lidt misvisende, men sejren til Silkeborg kan der ikke pilles ved. Det var et afbudsramt Skals hold der lørdag var taget til Silkeborg for at spille om overlevelse mod topholdet, der manglede 5 spillere fra startopstillingen, og der var tilmed ringet folk ind så der kunne stilles et hold, Hvilket ikke er det bedste præmisser i en overlevelseskamp.

Udover de 13 mand der var taget af sted, var der enkelte småskader i blandt. Derudover gik Mads Holmgren i stykker under opvarmningen og Mikkel Beck måtte lade sig udskifte med en skade efter 7 minutter. Det betød at de 11 spillere der var på banen skulle klare de restende 85 minutter, hvor der skulle kæmpes benhårdt om de 3 point.

Kampen blev spillet på kunst, sidste gang Skals spillede en turneringskamp på kunst tabte man 6-1 så det var ikke just optimismen der var at spore blandt holdet.

Om det var de mange mange afbud og nye mænd i opstillingen på nye pladser, underlaget eller nerver skal være usagt, men Skals fik en rigtig skidt start på kampen, da Silkeborg erobrede bolden i et Skals opspil og kunne omsætte chancen til mål, der var kun spillet 3 minutter. derfra var det op ad bakke fra start.

Men Skals lod sig ikke slå ud og fulgte gameplanen, med at stå defensivt og satse lidt på løse chancer, dødbolde og omstillinger, hvilket også gav pote efter 15 minutter da Rasmus BP sendte en bold frem i banen som Simon Stougaard jagtede, det blev til en halvclearing fra Silkeborg forsvaret der endte hos Kim "Bager" Antonsen der med en flugter sendte bolden i kredsløb og endte i kassen og dermed udligning. 10 minutter senere var Skals så på spil igen, Kim "Bager" Antonsen sled sig til et frispark som Christian Holmgren tog sig af.

Christian Holmgren sendte bolden op i hjørnet i en skrue der kunne minde lidt om Roberto Carlos under Confederations cup i 1997 - dermed var Skals i ekstase, 2-1 hvilket kunne være nok til overlevelse.

Skals forsatte med at stå defensivt og lade SIlkeborg have bolden, Silkeborg kom til et par løse chancer men uden for alvor at blive farlige - Skals begyndte at blive febrilske over at stå defensivt, hvilket fik nogle til at gå lidt længere frem, hvilket gav ubalance i defensiven, hvilket blev straffet, af en bold i dybden som blev omsat til mål. 2-2 tilbage til udgangspunktet.

Pausen blev brugt at at opridse gameplanen og lidt opmundrende tale om at det langt fra var slut endnu.

Kampbilledet fra første halvleg var stadig det samme dog var Silkeborg mere nærgående i deres forsøg, men forsvarede stod godt i mod. Efter 15 minutter, blev Silkeborg præsenteret for et gult kort, hvilket fik Skals til at gå lidt frem og satse lidt mere uden at det blev omsat til mål. 15 minutter før tid kom Silkeborg foran 3-2 efter et indirekte frispark i feltet blev omsat til mål og det slukkede også lyset for Skals spillerne og de sidste 15 minutter var Skals nød til at satse og gå frem, hvilket gav Silkeborg mere plads og så begyndte målene at hagle ind.

Det var lige ved og næsten, men det rakte ikke selvom der var en god slutspurt, men for mange afbud i sidste kamp gjorde betingelserne for overlevelse svære mod det absoulut bedste hold i rækken. Derfor må Skals ned og vende i serie 3.