Skals kom skidt fra start men fik 3 point i Fjends Cup premieren

Kim Sommer
23. juli 2020 kl. 22:24
Skals var på hælene i de første 20 minutter mod Feldborg/Haderup

Skals tog hul på Fjends Cup med en sejr. Men startede rigtig skidt og var på hælene de første 20 minutter mod et tændt og aggressivt FHIF mandskab der bestemt spillede deres chance

Det var ikke mange sammenhængende afleveringer internt på på holdet og der var generelt svært at finde fodfæste men en god defensiv sørgede for at at FHIF aldrig for alvor blev farlige.
Efter 20 minutter kom Skals bedre med i takt med FHIF slap grebet. Skals fik tilkæmpet sig et frispark efter Kasper Kurdahl fik vist hans tekniske kunnen. Bolden sendte selvsamme Kasper ind og bolden røg igennem feltet hvor til den blev sendt tilbage i feltet hvor Lasse Broberg fik afsluttet. Bolden blev blokeret hvorefter Kim Sommer var hurtigst over bolden og sparkede bolden ind bag en chanceløs målmand.
Skals var ikke færdige før halvlegen. 10 minutter senere fik Skals et hjørnespark som Kasper Kurdahl atter sendte indover, mellem venner og fjender dukker fyrtårnet Victor Brøker op og fornemt header bolden ind i kassen med stor kraft.
Det var ikke kønt, men Skals kunne gå til pause foran 2-0 der blev givet håndslag på at bolden skulle være mere på Skals fødder og der skulle være lidt mere dominans og ro på spillet.
Spillet forsatte dog efter pausen dog med med Skals værende lidt mere spilstyrende. Og netop den ro kunne Rasmus Øvad sendte Lasse Broberg i dybden og var 0 grader kunne han trille bolden ind efter han havde trukket uden om målmanden og gøre det til 3-0.
Skals var ikke færdige med at scorer og Kim Sommer kunne dukke op igen. Efter et frispark blev sendt indover hvor Christian Holmgren header på tværs til en fri Kim Sommer der sikkert kunne sparke bolden i kassen til 4-0.
FHIF havde også en chance for at score men en heroidisk aktion fra Kasper Kurdahl sørgede for at Nicklas Kristensen i målet kunne holde Clean Sheet.
Næste kamp i Fjends Cup er mod værterne fra Sparkær der er pisket til sejr efter de tabte til Borup i deres premiere.