Skals kom godt fra start i DBU cuppen

15. juni 2020 kl. 09:14
Skals slog Højslev St og fører rækken med to point inden næste kamp på torsdag.

Fredag aften tog Skals imod Højslev St. I optakten blev der skrevet det var deres serie 2 mandskab, hvilket var en fejl, det beklager vi fra redaktionens side. Højslev stillede med deres 2. hold. Dette var en taktisk genistreg fra redaktionen, for at sætte holdet op. Vi siger selv tak herfra.

Skals startede bedst og sad på kampen lige fra dommerens fløjt. Det var vigtigt at dominere kampen, både i tempo og boldbesiddelse, hvilket betød, der også skulle gøres noget ud af at hvile med bolden på holdet. Hvilket lykkedes nogenlunde. Højslevs gameplan var at vente på omstillinger så de kunne komme af sted mod det offensive Skals mandskab.

Skals kom planmæssigt foran 1-0 ved Christian Holmgren et skud Højslev målmanden nok plejer at tage. Skals forsatte trykket efterfølgende og satte flere gode angreb op - dog også flere angreb, hvor der blev valgt en forkert beslutning i sidste øjeblik så chancen løb ud i sandet, her er der stadig forbedringspotentiale.

Det blev også 2-0 efter et særdeles godt angreb, hvor 7 Skals spillere var i berøring med bolden i et forløb på over 4 minutter inden Rasmus Øvad kunne sende en bold ind i fødderne på Christian Holmgren der med sin 2. scoring kunne bringe Skals på 2-0.

Inden pausen fik Højslev reduceret til 1-2 efter en omstilling, hvor Skals holdet blev fanget i ubalance. På alle andre dage, ville der nok være blevet dømt offside. Men ikke i dagens anledning og derfor stod det 2-1 ved pausen.

Skals kunne godt have scoret 2-3 mål mere, men lige så uheldig man var, lige så heldig var man også i egen ende, da Højslev ramte stolpen to gange. I pausen snakkede Skals om at man skulle fortsætte trykket. Stadig holde fast i kuglen og sidde tættere på markeringerne så vi kunne bryde spillet højere oppe på banen.

Skals kom ud fra pausen med samme udtryk og energi, og forsøgte at ligge et pres igen. Dette førte også til endnu et mål, og igen af Christian Holmgren der kunne udnytte et af Kasper Kurdahls mange sukkerbolde fra hjørneflaget af, Christian var hurtigst over 2. bolden og kunne prikke bolden i kassen.

Højslev St. var en såret patient, men gjorde stadig væsen af sig på omstillinger, og det måtte Skals sande, da Højslev reducerede efter en opspilsfejl og gjorde det til 3-2. Den stilling holdte ikke længe før Mikkel Boi lavede sin første forårsscoring efter endnu et godt angreb, hvor han kunne halvflugte kuglen ind bag en chanceløs Højslev målmand.

Det blev også til 5-2 da Christian Holmgren lavede sin 4. scoring efter endnu en dødbold. Nu var kampen også faldet i tempo og trætheden ved at melde sig hos flere. Men dette forhindrede dog ikke Kim Antonsen i at score til slutresultatet 6-2 med en fræk yderside. Kim Antonsen skyldte nok også en i forvejen så det var fint han lige lavede balance i det regnskab.

Skals møder torsdag Ørslevkloster på udebane i 2. runde i DBU Cuppen inden lokalbraget i Låstrup ugen efter.