Skals indledte Fjends Cup med nederlag til Mønsted

22. juli 2021 kl. 21:55
Det var to hold, der gik efter sejren og kæmpede intenst, desværre trak Mønsted det længste strå

Skals indledte Fjends cup mod pulje rivalen Mønsted, i følge diverse tips prognogser var der lagt op til en tæt og spændende kamp, hvor udfaldet vil falde til dem der var skarpest til omsætte chancer til mål.

Skals havde givet chancen til fire u19'ere, som alle startede inde og gjorde en rigtig fin figur. Mønsted ville gerne løbe dybt på Skals, hvilket Baghi i midterforsvaret var god til at dæmme op for og kom i vejen for meget i kampens indledning der bølgede mest frem og tilbage, hvor Skals havde flest interne afleveringer, mens Mønsted var bedst frem ad banen.

Det var også Mønsted der kom foran efter 15-20 minutters spil, hvor bolden ikke bliver clearet og efter nogle tilfældigheder styrer en Mønsted spiller bolden over og i det længe hjørne, Nicklas er tæt på at have den, men det stryger ind til stor ærgelse for Skals holder, der gerne ser at de nemme mål bliver minimeret.

Dog havde de færreste Mønsted tilhængere fået armene ned før at det så var Skals der kunne juble. Lasse Broberg, vender rigtig fint på sin direkte oppasser og får spillet bolden videre til Kim Sommer, der med en ingeniør aflevering og godt overblik finder Mikkel King foran mål der sikkert eksekverer og sparker sin første senior scoring i kassen på 1 holds niveau - Mikkel der spillede en rigtig god kamp på toppen, hvor han fungerede godt i sin rolle som opspilsstation.

1-1 var en stilling der egentlig passede begge hold rigtig fint, med henblik på resten af tuneringen men kort før pausen fik Skals endnu engang ikke ordentlig clearet en dødbold og Mønsted sparkede resolut bolden i kassen og nu var stillingen 2-1 som også var resultatet ved pausen.

2. halvleg blev en mere taktisk affære, hvor begge hold havde indstillet sig godt på hinanden, når Skals havde bolden stod Mønsted længere tilbage på banen, hvilket gav nogle rum på banen som Skals desværre ikke fik udnyttet. Mønsted var farlige på omstillinger, og Nicklas Kristensen i målet, tog godt fra da det spidsede til.

Skals var dog tæt på at bringe balance i regnskabet, hvor Kim Sommer ad to situationer var tæt på efter hjørnespark at heade bolden i kassen, den ene ramte stolpe og den anden reddede Mønsted målmanden flot. der tilfaldt et par chancer, hvor Skals med lidt kynisme kunne have udlignet, men efter 70 minutter, var det Mønsted der havde sejret og ligger lunt i svinget til at gå videre fra puljen, hvor Skals skal højst sandsynligt skal hente to sejre, den første skal helst kommer på lørdag.