Skals i comeback da de tog det ene point fra Morsø

30. maj 2017 kl. 21:33
en føring på 2-0 var ikke nok for Morsø til at få alle 3 point i mandags kampen

Nede 2-0 efter 60 minutter, var det de færreste der regnede med at Skals skulle have noget som helst med sig fra kampen samt en tilværelse i serie 2 fra næste sæson.

Men Skals ville der anderledes.

Vi spoler tiden tilbage til mandag aften kl 19.15.

En meget jævnbyrdig 1. halvleg, hvor Morsø er bedst med bolden, men der er chancer i begge ender. Mikkel Beck må bl.a. se sit indlæg afværget i sidste øjeblik, der ellers var tiltænkt Nichlas Jacobsen.

Men desværre er det Morsø som kommer foran  efter 35 minutter, da Morsøs angriber for blokeret Nichlas Kristensens clearing og nemt kan omsætte chancen til mål.

Kort efter afviser Mads Holmgren bolden på stregen og Skals kan gå til halvleg bagud 0-1

Efter Hobro sejren havde holdet fået lidt mere selvtillid og gejst og det var der også fokus på i pausen, samt at holde spillet simpelt.

Men det var Morsø som kunne juble da Kasper Bertelsen desværre retter et indlæg af som går ind i mål.

Men så kom der gang i sagerne. Først scorer Nichlas Jacobsen på en chance, hvor først Mads Købke havde chancen for at sparke bolden ind, men en redning for målmanden sender returen over mod Nichlas som sikkert sætter bolden i mål.

Troen var tilbage i Skals lejren, og 10 minutter sejren var comebacket en realitet, da Mads Købke sten sikkert kunne sparke bolden i kassen til 2-2.

Morsø havde flere gode muligheder for at scorer til 2-3 men en godt kæmpene forsvar stod af, og Skals skarphed på den sidste del af banen manglede og dommeren kunne fløjte kampen af efter 93 minutter. måske til størst ærgrelse for Morsø der troede de havde sejren i hus.

Flot comeback af Skals og de må uden tvivl give lidt ekstra til de næste par kampe.