Skals godt fra land i Fjends Cup

25. juli 2019 kl. 22:04
Skals slog Stoholm 2-0 i Fjends Cup åbningskampen

Varmen er over Danmark og Sparkær var ikke blevet forbigået da der blev delt solskinstimer og varmegrader ud, hvor de mange fremmødte kunne nyde aftensolen med sved på banen. Lunt det var det så sandeligt også inde for kridtstregerne, hvor spillerne ved mindste bevægelse måtte tøre sveden af panden.

Skals skulle i åbningskampen møde Stoholm, de hvideklædte kom til kampen med ny træner  og en tilværelse i den kommende sæson som serie 3 hold – lige som Skals, hvilket må betegnes som en rigtig god træningsmodstander, for begge mandskaber.

Der var gensynsglæde i Skals lejren i takt med spillerne mødte ind, selvom det er under en måned siden man havde afslutningsfest, så er fællesskabet stærkt i Skalstruppen, hvilket vel egentlig også er en af store forcer som klubben besider.

Skals åbnede kampen bedst og var mest på bolden, med gode angreb og i bund og grund rigtig fin bevægelse i varmen. Med hos Skals var Lucas Torquati som fik sin uofficielle debut, desværre for ham og Skals måtte han humpe ud efter 7 minutters spil med et vrid i anklen.

Skals kom meget over højre side i første halvleg, hvor Kasper Bertelsen, efter en dag i Cirkus havde noget krudt der skulle brændes af og i Samarbejde med Mikkel Boi spillede sig rigtig fint igennem og kom til indlæg der sagtens kunne give mål – Her var Mathias Torquati tættest på men han måtte se sit forsøg stryge over mål.

Men det var venstre side, hvorpå målet til 1-0 skulle findes. En diagonalbold fra Victor Brøker – nogle vil side ingeniørbold fandt Kasper Kurdahl, der med sin første berøring sendte bolden ind i feltet, hvor en fremadstormende Simon Hermann kom først på indlægget. Dog var Simon Hermann ikke i position til at sparke selv og lagde bolden tilbage til Theis Rasmussen der sikkert kunne sendte Skals foran – Et virkelig flot mål, hvor flere spillere var i spil.

Stoholm var ikke helt ufarlige og havde flere gode forsøg, og det var vel egentlig kun pga. Nicklas Kristensen i målet og et heroisk kæmpende forsvar der kom i vejen i sidste øjeblik.

Efter pausen var spillet status quo, Skals mest på bolden og Stoholm i en mere omstillingsspil stil, hvor dog Skals stod stærkt i defensiven. Dog en enkelt gang var det ved at gå galt, men Baherathan Arumugasamy kom flot på tværs og kunne afværge situationen.

Skals var dog ikke færdig med at score og 10 minutter før tid kunne Theis Rasmussen nette for 2. gang i kampen, denne gang sprang Victor Brøker de mange mellemled over og sendte Theis i dybden med endnu en ”gude” bold, Theis eksekverede sikkert og sejren synes inden for rækkevidde.

Det var også 3 lune point der ventede da kampens dommer fløjtede af Skals kunne lune sig med denne glimrende sommeraften i Sparkær inden restitutionen går i gang frem mod lørdagens kamp, der er mindst lige så vigtig.