Skals fik point med hjem fra Spentrup

17. maj 2018 kl. 22:00
Torsdag aften spillede Skals mod Spentrup og i det gode vejr havde flere tilskuere fundet vej til stadion

De mange tilskuere primært fra Spentrup af blev vidende til en kamp hvor Spentrup havde flere gode muligheder for at komme foran i kampens første kvarter men en velspillende Nicklas Kristensen i Skals målet havde andre tanker og holdte Spentrup fra fadet.

Spentrup spillede meget direkte i kampens indledning og det gav flere muligheder da boldtab på midten af banen sendte Spentrup angriberne på rov.

Efter 20 minutter fik Skals sat sig bedre på kampen og flere afleveringer blev sat sammen og efter Orlas taktik bræt blev opspillene udført til næsten perfektion. Dog uden at chancerne blev for alvor farlige.

Det var dog Skals der kunne juble først efter et hjørnespark i venstre side hvor Kasper Bertelsen kunne sende en velsmurt aflevering ind over et trafikeret felt hvor air force Christian kom på bolden. Bolden blev blokeret og efter lidt klumpspil kunne sætte sin 5. Scoring ind.

Skals sad fortsat på spillet efter scoringen dog uden at komme til yderligere mål eller chancer dog var Marcello Cilea tæt på at komme forbi Spentrup målmanden men kom ikke fri til en afslutning og derfor kunne Skals gå til pause foran 1-0 og i følge statistikkerne har Skals ikke tabt når de har været foran.

2. Halvleg blev en rodet affære. Spentrup lagde flere mand frem og et par skader til Skals spillerne tvang Orla Krogh til at blande kortene samtidig var en lav aftensol med til gøre betingelserne for Skals spillerne svære og mange bolde blev sparket frem.

Skals defensiven stod pænt i mod de mange bolde op mod Spentrups forreste og de skud der kom tog Nicklas Kristensen sig af.

Spentrup kom dog på tavlen med godt 15 minutter før tid da de kom igennem og en 4 back kæde som ikke var i balance gjorde betingelserne nemme for Spentrup angriberen så det kun var en formalitet at sparke bolden ind bag en chanceløs Nicklas Kristensen.

Det var dog Skals der var tæt på at løbe med sejren da bolden endte hos Mikkel Boi Pedersen som måtte se sin afslutning som ellers havde gode forudsætninger for at blive omsat til mål men mildt sagt en klasse redning fra Spentrup målmanden sørgede for at Skals kunne drage fra Spentrup med et point i bagagen og fortsat have 9 point til dem og dermed ser chancerne ud til at de kan nå Skals som værende minimale

Det betyder at Skals’ næste 2 kampe kan blice afgørende da man har Bjerringbro og Hornbæk som også ligger og kæmper om at redde sig og dermed hvis Skals kan distancere sig til dem og dermed redde sig.