Skals fik point i Hornbæk

02. juni 2018 kl. 10:32
Kan man ikke få det bedste må man tage det næstbedste

Skals spillede fredag aften mod Hornbæk i et opgør hvor der var meget på spil ift. Nedrykningsduellen.

Skals havde den fordel at de var foran på point og derfor kunne lukrere på at Hornbæk skulle frem på banen.

Det var også Skals der var mest på bolden i de første 25 minutter før dommeren gav spillerne en vand pause i varmen. Men selvom Skals havde bolden mest var det begrænset hvad der blev skabt af reelle målchancer hvor det må siges at være Hornbæk der havde de mest nærgående forsøg.

Efter vandpausen måtte Christian Holmgren ud og køle af i 10 minutter efter dommeren havde præsenteret ham for et gult kort i en situation hvor der vel sagtens kunne være givet frispark til Christian. Men det var ikke sidste gang dommerens kendelser gik i mod Skals.

De efterfølgende 10 minutter i undertal lagde Hornbæk et pres på Skals men defensiven viste igen hvor stærk den er blevet sæsonen er skredet frem. Og med en hårdt arbejdende midtbane gjorde betingelserne gode.

Da Skals igen blev fuldtallige satte Skals sig igen på spillet resten af halvlegen.

Det var to hold der efter 45 minutter kunne gå til pause med 0-0 og Skals fik ridset gameplanen op og forventede et et Hornbæk hold med et mere offensivt udgangspunkt i 2. Halvleg med et større pres, hvilket forhåbentligt ville give muligheder den anden vej.

Men presset udeblev. De første 2 minutter af 2. Halvleg stod Nicklas Kristensen og Kim Sommer og spillede til hinanden uden at blive presset. Til store frustrationer for hjemmeholdets tilskuere.

Hornbæk forsøgte sig med bolde i dybden i Skals venstre side hvor Søren Skjærris vikarierede på venstre back. Som fuldstændig sørgede for at ingen kom forbi i en stærk disciplineret forsvars indsats.

Skals kom frem til halve chancer som halvlegen skred frem, hvor Hornbæk igen havde de største chancer efter dødbolde men clearinger af Mads Købke, Christian Holmgren, Baheerathan Arumugasamy og Kim Sommer gjorde at indlæg aldrig for alvor blev farmige. Derudover havde Hornbæk to gode muligheder - men en blokade af Kim Sommer og en stærk redning af Nicklas Kristensen sørgede for at kampen endte 0-0

Det betyder at Skals nu er snublende nær redning hvor netop Hornbæk skal vinde deres næste 3 kampe for at overleve uden Skals får point.

Næste kamp er mod Møldrup - som har fået vind i sejlene og er med i topstriden og de seneste opgør mod Møldrup må give dem blod på tanden for at få revanche. Derudover har Skals en kamp i pokalen mod Kvik som dog bliver arbejdet på at få flyttet da Skals vil ha 2 kampe på få dage