Skals fik 2. sejr i træk ved Fjends Cup

27. juli 2019 kl. 23:17
Skals måtte kæmpe for sejren mod KK07 - men er nu videre til semifinalerne

Skals er videre til semifinalen i Fjends Cup – dette stod klart efter sejren over KK07, så Skals kan roligt puste ud inden ”Thriller Thuesday” hvor der vanen tro, kan ske mirakler og overraskelser.  Dette betyder ikke at Skals vil gå til opgaven tirsdag aften mod Feldborg/Haderup og ”spilde” en kamp væk – Slet ikke efter dagens kamp, hvor der sagtens var plads til forbedringer.

KK07 kom ellers foran efter 17 minutter, efter et boldtab på midten af banen, som satte en kontra i gang, hvor Nicklas Kristensen i målet får en hånd på bolden, efterfølgende går angriberen i ryggen på Kim Sommer, hvorefter han kan sætte sidste fod på bolden.

Dette var en kold spand vand i hovedet på Skals holdet, der ellers havde siddet ganske fint på spillet i kampens indledning, men 5 sekunders u-koncentration, blev straffet af KK07, der godt kunne have netop denne facet af spillet som gameplan.

Skals kom tilbage i kampen, da Christian Holmgren fik serveret fodbolden for fødderne efter der blev sat tempo på spillet via Kim Sommer og Mikkel Boi – sidst nævnte med en fræk deltalje kunne give Christian Holmgren den plads der var behov for, så han sikkert kunne sparke bolden i mål til pauseresultatet 1-1

Der blev justeret i pausen og opildet til mere fokus og mere tankegang i boldomgangen, da dette var nøglen til sejr.

Skals kom også planmæssigt på 2-1 midt i 2. halvleg. Hvor Marcello Cilea header bolden hen til Christian Holmgren, der smart sender Simon Hermann i dybden og med sit venstre bed sparker bolden i det korte hjørne – resolut og flot udført.

KK07 var sjældne gæster på Skals sidste 1/3 men de få gange de kom derop var Skals defensiven klar selvom der var et par offside kendelser der ikke blev fløjtet, så evnede Skals af afværge de situationer der kom.

Sejren betyder at der kommer en lille puljefinale, når Stoholm og KK07 mødes på tirsdag – den såkaldte ”Thriller Thuesday” i kampen om at følge Skals over i semifinalespillet. Skals er sikret 1. pladsen i puljen da man er bedst indbyrdes de hold der kæmper om den sidste plads

I semifinalen kan Skals møde enten Ravnsbjerg/Løgstrup, Borup eller værterne fra Sparkær