Skals fik 1 point med hjem fra Løgstør

image Her ses kampens spiller "Baghi" med sponsor gave fra Sportsmaster Viborg
18. april 2019 kl. 20:38
Kynismen manglede i begge ender på en varm skærtorsdag i Løgstør

Skal var skærtorsdag draget til Løgstør i kampen om at få 3 point med hjem til Skals og samtidig hænge i, hvor top holdet Nørager/Rørbæk ser ud til at buldre derud af.

Det var en lun middags sol der stod højt på himlen, da kampens dommer fløjtede kampen op kl 15:00 på den hårde bane der under omstændighederne er hverdags kost for de fleste klubber og spillere rundt omkring i landet.

Kampen bølgede meget frem og tilbage i indledningen, hvor Skals dog var mest på bolden og Løgstør satsede mest på omstillinger, hvilket også gav farlige momenter, men ikke noget Nicklas Kristensen i målet ikke kunne håndtere. Skals havde også sine muligheder, størst ved Mads Købke der valgte at sparke selv fra 10 graders vinkel.

Efter 22 minutter kom Skals foran, da Baheerathan Arumugasamy, der i dagens anledning huserede på midtbanen var hurtigst over 2. bolden og kunne med sende Mads Købke i dybden der sikkert kunne sende bolden ind bag en chanceløs Løgstør målmand.

Efter målet faldt der mere ro på kampen, men det lykkedes aldrig rigtig Skals at spille sig frem til store chancer selvom man var meget på bolden.

Kort før pausen kom udligningen da en dårlig periode på 1 minut førte til et frispark som Nicklas Kristensen i målen måtte halvklare og Løgstør var hurtigst over bolden og kunne juble kort før pausen.

Skals fik en lille opsang i pausen, og Mikkel Boi blev skiftet ind, hvilket gav noget andet til holdet. i takt med Løgstør blev trætte og satsede endnu mere på lange bolde som Kim Sommer på midtbanen sig af sammen med Kasper Bertelsen og Victor Brøker i midterforsvaret.

Selvom Skals blev ved med at mose på og havde fine muligheder manglede skarpheden, flere bolde blev sparket langt over. Løgstør kunne også have stjålet 3 point, efter et frispark som rammer overliggeren og flere opstillinger i slutfasen der dog bliver standset af de to duelstærke forsvarsspillere Kasper Bertelsen og Brøker.

Når nu ikke skarpheden var til 3 point måtte Skals nøjes med 1 point.  og holder stadig afstanden ned til Løgstør med 2 point.

Kampens spiller blev Baheerathan Arumugasamy der havde mange gode aktioner centralt på banen, men lige som resten af holdet måtte sande at skarpheden på den sidste tredjedel manglede. “Baghi” fik et par strømper sponseret fra Sportsmaster Viborg.