Skals FF kom glimrende fra start i Fjends cup

26. juli 2018 kl. 22:50
Skals vandt over Hjemmeholdet fra Sparkær og vandt første delfinale i puljen

Skals kom torsdag aften i gang ved Fjends Cup efter en 1-0 sejr som blev sat ind 4. Min før tid - sat ind efter noget tids pres mod Sparkær målet. Og symptomatisk nok var det et selvmål.

Forud gik der 67 minutter hvor Skals var mest på bolden og Sparkær der satsede på de lange bolde op i mod deres target man ellers blev pakket pænt af Skals defensiven.

Banerne var ikke til det polerede fodbold selvom arrangørerne havde kæmpet med alle midler men måtte opgive over for global opvarmning hedebølge og 52 sommerdage i 2018.

Skals havde et par nye men velkendte ansigter i Skals regi med i dag. Der var tale om Anders Vestergaard der til daglig hjælper serie 5 og så Simon Stougaard der er hjemvendt fra efterskole, Ketharran Elangeswaran der har spillet på u16 holdet. Samt Anders Slavensky som alle gjorde en rigtig fin figur.

Derudover var Nicolai Skaarup med på venstrekanten. Anders Jørgensen spillede offensiv midt og Bastian Terp spillede central midt også her var det tale om et glædeligt gensyn.

Bastian var meget bevægelse hvilket Simon Hermann nok var meget glad for da han kunne støbe kugler til kanterne og koncentrere sig om det. Nicolai Skaarup viste i glimt hvorfor vi har savnet ham meget i Skals FF med flere fine driblinger på venstre kanten, hvilket lagde pres på hans bedste ven Anders Jørgensen der efterfølgende valgte at sparke på mål fra 35 meter med højre foden der vist fik flere smil frem på læben på udeholdets spillere end den blev godtaget af Skals træner Orla Krogh.

1. Halvleg endte 0-0 uden de helt store chancer at skrive hjem om. Hvor Kim Sommer og Mads Købke havde et par behjertede forsøg.

Efter pausen var Skals endnu mere i boldbesiddelse og Sparkær spillerne virkede trætte. Selvom de havde de bedste forsøg i 2. Halvleg.

Mikkel boi var trukket lidt tilbage fra fronten og lå nu som kreatør. Bag Mads Købke. Der var sendt frem fra sin startplads på højre back.

Efter 50 minutter blev Nicolai Skaarup og Bastian Terp skiftet ud og med dette fik Søren Skjærris lov at husere på venstre kant fremfor højre kant som vi kender ham og som han startede kampen på. Og Baghi kom frem på central midt.

Dette ændrede dog ikke kampe for alvor. Men
Skals kunne dog trække det længste strå i dynamit puljen da Søren Skjærris sender et flad indlæg indover og en Sparkær spiller ender med at sende bolden i eget net.

I slutminutterne bidrog Simon Hermann og Nicklas Kristensen til at Ole “pedel” og Claus Hansen måtte ind efter hjertestarteren Orla da en Simon Hermann med en noget besværlig tilbagelægning til Nicklas i målet som hoppede og dansede på underlaget samtidig med 3 Sparkær spillere i højt pres. Hvilket ikke fik Nicklas til at gå i panik tværtimod en alt for førsteberøring sendte bolden hen til en Sparkær angriber. Som dog missede ds Nicklas selv klarede ærterne.

Selvsamme Nicklas løb en bold udover sidelinjen i de døende minutter og så kunne de høje Sparkær spillere fylde op i Skals feltet. Men Mads Købke fik afværget. Og kampens dommer som leverede en glimrende indsats kunne fløjte kampen af.

1-0 til Skals. Og dermed kan Skals med en sejr lørdag spille sig videre fra puljen.