Skals får 7 på stribe i Derby

Kim Sommer
11. september 2020 kl. 21:18
Skals kom godt fra start og afgjorde derbyet efter 13 minutter
Mørke skyer truede med regn, men regnen udeblev men i stedet kom Skals ud som en tsunami mod Borup der knapt var kommet ud af omklædningsrummet før tavlen viste 3-0

Kampen var kun 32 sekunder gammel da Brokholm trykker af fra distancen, skuddet bliver sendt afsted som Thor svinger sin hammer og ender med at Borups målmand må give en retur Christian Holmgren er hurtigst over og sender kynisk læderet ind og så var Skals igang. Stik mod tidligere tiders tendenser med dårlige starter.

Efter 6 minutters tid er Skals på spil igang. En årvågen Kasper Bertelsen sender et hurtigt frispark ind til en knap så vågen Simon Hermann der med fin teknik og ikke mindst sparketeknik som sender Skals i den syvende himmel.

Men målet fik Simon Hermann til at vågne op og var hurtig i duelspillet og stjal bolden fra Borup forsvaret og lagde den sikkert ind bag en chanceløs Borup keeper.

Selvom Skals fortsatte, begyndte flere instanser at sætte ind. Kampens dommer sørgede for at Borup fik lov at være med i kampen, hvor Borup fik lov til at lave flere svinske tacklinger men det var Skals der blev præsenteret for de gule kort og dermed blev sendt i undertal. Skals fortsatte da ufortrødent. Og så længe benene og bolden fik lov at tale var Skals bedst og det kom også til udtryk kort før Skals blev fuldtallige begyndte Kasper Kurdahl at tryllebinde publikum med lækkerier og dybdeløb fra Kim Sommer fikserede forsvaret og Kurdahl viste overblik og sendte en fri Lasse Broberg mod mål og han svigtede ikke og kunne sende Skals på 4-0 med en fin jubelscene der bragte humøret i vejret hos de fremmødte

Skals gav i pausen håndslag på at holde kadencen og koncentrationen. Det var samtidig også tydeligt at Borup havde kapituleret og skulle hjem over åen med æren i behold.

2. Halvleg faldt Skals i kadence men var stadige toneangivende og Skals midtbanen dominerede til lands, til vands og i luften og en Nikolaj Brokholm i spillehumør gik både højre og venstre om sine modspillere.

Kampen sluttede 4-0 og Skals fik holdt Borup på et minimum af forsøg og kunne fortjent fejre deres 7. Sejr på stribe.