Skals er videre i Sydbank pokalen

22. maj 2019 kl. 08:18
"Pokaldræberne" fra Skals knuste Kvik/Aalestrups pokaldrømme

Tirsdag aften var Skals truppen igen trukket i arbejdstøjet, da endnu et bump på vejen mod Europa skulle fjernes. Denne gang var turen kommet til Kvik/Aalestrup, der til daglig huserer i serie 1. Hvilket vil sige at Skals på deres tur, nu har mødt serie 1, 2, 3 hold, på deres vej. Skal man følge statistikken, bliver det næste hold et hold fra Jyllandsserien.

Skals åbnede kampen flot, og var meget i boldbesiddelse  og der var god energi på holdet, hvilket kunne ses i kommunikation, presspil og løbevillighed. Kvik/Aalestrup havde spillet aftenen før i deres egen pulje, så der var nogle fra den kamp der fik en puster, men der var også flere gengangere. Skals havde også mulighed for at spare en del af deres spillere, hvilket fik gennemsnitsalderen ned på omkring de 20 år, hvor Mads Købke og Marcello Cilea trak lidt op.

Skals havde de største muligheder i 1. halvleg, hvor Mads Købke havde et skud på undersiden af overliggeren, hvor Christian Holmgren var tæt på at følge op. Men bolden blev sparket væk millimeter fra ham. Skals var også tæt på et mål efter indlæg, hvor Mads Købke ikke fik rettet sigtekornet ind.

Det var derfor to hold der kom ind til pause te med 0-0 i bagagen og i anden halvleg var der dermed lagt op til pokaldrama igen.

Kort efter pausen var Kvik/Aalestrup tæt på at bringe sig foran. Men Nicklas Kristensen i målet ville det anderledes og med en super redning på en friløber sørgede han for at holde buret rent. Efter 15. minutter kunne Skals juble. Simon Hermann fandt Mads Købke med en genial aflevering og denne gang svigtede Mads Købke ikke.

Det var det sidste mål i kampen og efter 90 minutter kunne Skals juble efter endnu en sejr og et meget uvant pokaleventyr virker til at være under opsejling i Skals FF, kan man vinde 2 kampe mere kan holdet være heldige og trække Viborg FF - Det kunne være sjovt!

Kampens spiller blev Simon Stougaard der med sin speed og vilje til at udfordre fik rundbarberet sin direkte modstander og var en konstant trussel for Kvik/Aalestrup forsvaret. Simon, der er inde i en fantastisk god udvikling kan få sit store gennembrud i år og virker allerede nu til at være en stor gevinst på sigt.

Skals spiller den næste vigtige kamp på fredag, når holdet skal have revanche mod Aars