Skals er i semifinalen i Fjends Cup

01. august 2017 kl. 23:38
Skals fik alle 3 point mod Mønsted og er i semifinalen.

Tirsdag aften spillede Skals sig i semifinalen i Fjends cup, med 2-0 over Mønsted, en sejr der aldrig rigtig var i fare, hvor Mønsted satsede på omstillinger, men et koncentreret og disciplineret Skals hold gav ikke meget væk, og de små ting der var tog en solid defensiv sig af.

Indledningsvis åbnede Skals bedst på trods af de første 45 sekunder, men derefter stod der Skals på det meste.

Mønsted stillede op i noget der lignede en 5-4-1 hvor Mønsted satsede på omstillinger via deres angriber og deres venstre kant. Som dog ikke kom ret meget afsted da Skals spillede meget tålmodigt og fik kørt mange fine angreb som igennem venstre side, og de angreb der kom via højre side endte som regel i et indlæg, hvor efter Skals kunne lukke højre siden lidt ned, og de kunne håndtere målsparkene, hvor Christian Holmgren og Kim Sommer vandt 95% af de dueller.

Kampen var knap 10 minutter gammel før Skals fik deres første reelle chance, Kandeepan Arumugasamy som var med for første gange i dette års Fjens cup huserede i dagens anledning på toppen var søgt ud i venstre side og kom rundt om forsvarsspilleren som måtte se sig nødsaget til at begå fripark, desværre førte noget videre.

Kort efter blev der begået frispark på Mikkel Boi midt på banen Skals holdet stillede op til et indlæg og Mønsted ligeså, dette gav plads til at Anders Jørgensen og Kasper Bertelsen tog et kort frispark som endte med et Skud som målmanden måtte slå over mål til hjørne.

På netop dette hjørnespark slog Kasper Bertelsen bolden ind i feltet hvor Kim Sommer kom højest og kun pga. sublimt målmandsspil i Mønsted målet stod det stadig 0-0.

Et par minutter efter gik der “ild” i Rasmus Frank som via to gange driblede forbi flere Mønsted spillere inden han fik sendt bolden i Mads Købkes retning som måtte se sit skud gå forbi. Der skulle ikke gå mange sekunder før Rasmus Frank Igen var på færde, denne gang måtte Mønsted forsvaret bruge ulovlige midler for at få bremset Rasmus Frank, som gav et frispark på kanten af feltet.

Frisparket blev taget af Mads Købke og via en lille Mønsted spiller kunne se bolden gå i mål til en 1-0 føring til Skals.

Dette resultat holdte halvlegen ud og Skals kunne gå til pause, velvidende om at, hvis resultat hold, var de i semifinalen.

2 halvleg startede med Skals igen mest boldbesiddende og spillede i perioder pænt spil med bolden langs græstæppet og det fik Mønsted spillerne ud at løbe, hvilket skabte gode muligheder på kanterne for Skals spillerne. som igen forsøgte sig med mange indlæg, desværre uden held.

Mønsted forsøgte at ligge 2 mand frem for at stresse Skals defensiven og det var et par gange tæt på at lykkedes, men en disciplineret indsats, gjorde at Skals som regel var flere mand bag bolden end Mønsted havde fremme og kunne dermed afværge situationen.

Det lå lidt at ulmede i luften at Mønsted kunne få scoret, en gammel Skals mani - Men i den sidste halvdel af halvlegen får Skals bygget et angreb op helt nede fra, Hvor Nicklas Kristensen spiller bolden ud til Rasmus BP som spillet bolden op til Søren Skjærris som finder Christian Holmgren der får lagt en bold frem i banen til Mads Købke som får vendt holdt Mønsted forsvarer(ne) bag sig, og får spillet Morten Moth dybt som fra kanten af feltet får scoret med et skud i fjerneste hjørne. Efter dette mål var kampen reelt afgjort.

Dette holdt kampen ud, men desværre for Skals måtte de lide et bét, da Kasper Bertelsen måtte lade sig udskifte men en fodskade der ikke så alt for god ud.

Skals er videre til semifinalen som spilles på torsdag mod Sparkær.