Skals er i finalen i Fjends cup

01. august 2019 kl. 22:57
For 2. år i træk skal Skals spille finale i Fjends cup, efter R/L blev slået i semifinalen

Skals vandt torsdag aften semifinalen i Fjends Cup mod R/L efter amerikansk straffespark efter 90 meget medrivende minutter i en kamp, hvor HP og co. sagtens kunne have taget dobbelt for entrebilletten.

Der var allerede drama fra start, hvor R/L skal prise sig lykkelige for ikke at spille med 10 mand, efter Mikkel Strandgaard blev revet omkuld af den bagerste mand, der dog kun fik vist det gule kort og dermed 10 minutters betænkningstid.

Skals startede opgøret bedst og var mest på bolden, hvor R/L forsøgte med et par lange afleveringer i dybden, som Skals forsvaret tog sig fint af. Midt i halvlegen kunne Skals juble over kampens første scoring, Christian Holmgren headede elegant bolden i mål efter indlæg fra Kasper Kurdahl.

Efter scoringen kom R/L bedre med i kampen og var mest på bolden dette resulterede også i en udligning kort før pausen til stor ærgrelse i Skals lejren. Hvis Skals kampen var spændende så var kampen på bane 1 det også, hvor den anden semifinale blev spillet, her førte Stoholm 5-0 ved pausen og lignede det første finalehold.

Efter pausen kom Skals tilbage på spillet, og var tæt på ved flere lejligheder, først blev et flot opspil afsluttet med en R/L spiller der sparkede bolden på overliggeren, efter rigtig fornemt kombinationsspil mellem Christian Holmgren, Simon Hermann og Mikkel Boi.

Kort efter var der fare på færde igen. Denne gang blev Simon Hermann nedlagt ude foran feltet, Christian Holmgren takkede og kvitterede med sin 2. scoring i kampen, 3. i årets Fjends Cup og bragte Skals foran 2-1.

Efter målet kom R/L på bolden igen og lagde et kæmpe pres på Skals holdet, men defensiven stod stærkt, Med Baheerathan Arumugasamy, Oliver Petersen i midterforsvaret, flankeret af Kasper Bertelsen, Kasper Kurdahl og til sidst Mathias Torquati.

Desværre holdte føringen ikke da R/L kort før tid kom igennem og kunne omsætte chancen til mål. Dog havde Christian Holmgren et skud på overliggeren kort før tid, men da kampens ellers glimrende dommer Jan Dahl, fløjtede af efter 90 minutter skulle afgørelsen findes på Amerikansk straffespark.

I takt med den anden kamp blev færdig kom de mange tilskuere fra derbyet over på den anden bane og hvis presset ikke var der på spillerne inden, så kom det i hvert fald der.

Skals var sidste år i amerikansk straffe i semifinalen lige så – og noget at den rutine skulle bruges igen.

I Skals buret stod Nicklas Kristensen, der med en god portion rutine, coolness og forudseenhed fik gjort det svært for R/L spillerne der på skift løb ned mod ham, da han snuppede 3 ud af 4 spark og dermed lagde grundstenen til at Christian Holmgren, Simon Hermann og Mikkel Boi med 3 pletskud kunne sparke Skals i finalen. Der spilles lørdag mod Stoholm kl 15:00