Skals delte med kvik i sidste test

Nicklas Kaas Kristensen
22. marts 2022 kl. 18:18
På søndag går det løs og de sidste detaljer skulle prøves af inden det gælder

Lørdag d. 19 var Skals ff ude til sidste træningskamp. Vejeret var godt og kampen skulle spilles på en veltrimmet græsbane. Grundet afbud og skader stillede skals op med nye startere i opstilling. Anders Kuhr også kaldt Terkel var stillet overfor en ny opgave, da han startede opgøret i centerforsvaret. Selvom han bliver kaldt Terkel, så var der ikke så meget Terkel i knibe over ham, og han spillede en solid kamp.

Skals var meget på bolden, men uden at komme til de store chancer. 1. halvlegs største chance stod Mikkel King for, da han efter flot forarbejde af William Slavensky, hvor målmanden var sendt ud efter pølser, stod alene med målet, men chokerende blev chancen brændt.

2. halvleg lignede meget den første. Skals var på bolden uden de store chancer, og Kvik kom aldrig længere end deres egen banehalvdel. Nicklas Kaas havde igennem kampen haft forsøg på at heade bolden ind i målet efter hjørnespark, men heldet var ikke med ham. 15 min. inde i 2. halvleg fik han chancen igen, men denne gang langs jorden. Som altid valgte han at spillede uselvisk, og han lavede en bag-om-støttebenet assist til Lucas Bruun. En sådan god assist er aldrig blevet set på dette niveau før.

Skals havde godt styr på kampen, men efter et dum kontraangreb scorede Kvik på deres første forsøg. Humøret var ikke i top, og en dommer som ikke var Skals´ bedsteven, men der blev kæmpet videre.

Heldet og skarpheden var ikke med Skals, og det måtte desværre ende i en kedelige 1-1 kamp, som ikke var helt fortjent.

Man of the match blev Nicklas Kaas, som med den assist har skrevet sig ind i historiebøgerne.

Næste kamp spilles mod Aars IK på hjemmebane og er årets første tuneringskamp. Kom og støt byens lokale hold!!!

I går kl. 11:05 Skals sejrede mod Stoholm