Skals bedst i nederlag

18. oktober 2018 kl. 12:52
Selvom Skals spillede med 10 mand i 50 minutter var Alhedens under pres men det lykkedes ikke at få point med hjem

Lørdag eftermiddag skulle Skals forsøge at følge op på den gode stime og samtidig få revanche fra det første møde hvor Alhedens slog Skals med hele 7-1. Det var også et topmotiveret og tændt mandskab der var til stede i Frederiks og på den knoldede bane var Skals bedst med bolden og fik lukket ned for Alhedens omstillinger, hvilket gav et par muligheder uden at de voldte Henrik Kappelborg i målet problemer.

Skals havde rigtige gode forsøg i første halvleg, hvor Simon Hermann fik testet målmanden på et frispark, hvor målmanden fik hjælp af stolpen og efter at have forsøgt at gribe den 2-3 gange endelig fik den under kontrol. Sammen Simon Hermann havde også et forsøg på en flugter uden for feltet efter Kim Sommer fik lagt den nogenlunde til rette men Simon måtte se sit forsøg gå forbi mål.

Kim Antonsen var også tæt på at få moslet sig igennem og blev revet omkuld inden bolden blev sparket væk på målstregen.

Efter 43 minutter kom vendepunktet i kampen, Kim Antonsen bliver engang væltet og i sit forsøg på at få bolden med liggende rammer han en Alhedensspiler "Der var tæt på at afgå ved døden" Hvilket får Dommer Jørgen Laursen til at give rødt for at sparke ud efter en modspiller. Der opstår lidt tumult og Alhedens bliver tildelt et gult for episoden kort før pausen.

Kampen når ikke at ligge sig og der er tvivl om hvorvidt Skals spillerne skal presse op eller falde tilbage og gå til pausen med 0-0 hvilket får holdet til at knække over i presset og Alhedens kommer ned bag Skals forsvaret og får headet bolden i mål til 1-0.

Skals vælger at komme bulderende ud fra pausen til 2. halvleg og forsøge at skabe et mål i mens holdene er ligetallige men der kommer ikke et mål ud af det. Men Alhedens kommer aldrig rigtig ind i kampen i 2. halvleg og med 10 mand formår Skals at sætte Alhedens under pres i store dele af halvlegen, og der er også chancer, Hvor Kim Sommers hovedstød efter et hjørne er marginaler fra at gå ind og og Mikkel Boi har et skud der bliver bokset væk.

Alhedens har også et par muligheder i slutfasen, hvor Henrik Kappelborg holder Alhedens væk fra fadet. inden Mikkel Beck i kampens overtid tæt under mål sparker over.

Nederlaget gør at Alhedens med al sandsynlighed - dog ikke teoretisk - har sikret sig overlevelse og Skals skal ud og vinde i hvert fald 2 ud af de sidste 3 kampe startende fra søndag mod Bjerringbro.