Remis i Suldrup

25. oktober 2019 kl. 10:43
Skals spillede 2-2 i Suldrup efter at være bagud 2-0

Skals spillede torsdag aften uafgjort 2-2 efter et comeback mod Sønderup/Suldrup, der var foran 2-0 og var et stort skridt tæt på redning. Samtidig er TVS snublende tæt på oprykning.

Skals var mest på bolden, hvor Sønderup/Suldrup ventede på de hurtige omstillinger, når Skals spillerne tabte bolden i nærkampe. Skals blev aldrig rigtige farlige i første halvleg, hvor det mest blev til skud ude fra. Bedste sekvens var da Alexander Balslev kom over venstrekanten og sendte et indlæg indover, hvor Theis Rasmussen på fornemste vis fik lagt bolden af til Lucas Torquati der flugtede bolden over mål.

Simon Hermann var tilbage på den offensive midtbane, og var god til at binde spillet sammen mellem forsvar og angreb men i første halvleg måtte han sammen med resten af holdet se måbende til, da dommeren først dømmer frispark for dernæst at ændre det til straffe, men den begrundelse at han ikke kunne se ordentlig - Dommeren har ret til at ændre sin kendelse indtil spillet er sat i gang igen. Men bægeret flød over da begrundelsen om at han ikke kunne se, satte sikkerheden til side. Sønderup/Suldrup scorede på straffesparket og det var lige det der manglede for at tænde ild i øjnene på de grønblusede.

Dog kom Skals bagud 2-0 og der skulle ikke gå mere end 17 sekunder før bolden lå i Skals målet efter pausen. Det var ikke efter planen - men Skals holdet viste styrke og kom tilbage i kampen.

Dette skete da Sønderup/Suldrup blev reduceret til 10 mand efter en al for sen tackling. I den periode scorede Skals to gange, hvor først Kim Antonsen kunne nette efter en dødbold, og så blev Christian Holmgren sparket ned i feltet, og korrekt dømt straffe. Simon Hermann omsatte sikkert fra 11 meteren og stillingen var nu 2-2 og comebacket en realitet.

Til sidst i kampen var det Skals til at være i undertal, og dermed fik Sønderup/Suldrup lagt et sidste pres. Men alligevel var Theis ved at arbejde sig selv fri. Men manglede lige den sidste marginal for at få bolden med og kampen endte 2-2.

Kampens spiller blev Simon Hermann der kronede sit lille comeback med en god indsats med flere nærgående forsøg og sikker fra 11 meteren.