Pokaleventyret er slut

20. juni 2018 kl. 08:09
Drømmen om Europa sluttede tirsdag aften efter en flot indsats trods nederlaget

Der var i forvejen ikke spået mange chancer for Skals holdet mod Jyllandsserie vinderne fra Silkeborg KFUM - Netop KFUM-delen må man sige at Silkeborg mandskabet/klubben ikke levede op til da de ikke imødekom Skals ønske om at flytte kampen pga. to kampe på to dage - Her tænker jeg naturligvis på biblens 10 bud. Men lad det nu ligge.

Pga. afbud var det en noget alternativ opstilling Skals stillede op med - men de 14 udtagne havde den rette indstilling og i forhold til mandagens kamp var skeen taget i den anden hånd, hvor der blev fightet og kæmpet - i noget man godt kan kalde for Skals modellen, når alle andre muligheder er udelukket - så kommer der noget ekstra hjerte ind og det er en fornøjelse at være en del af.

Silkeborg KFUM gik til pause foran 1-0 efter 45 minutter - efter et mål scoret midt i halvlegen - I en første halvleg der mest af alt lignede en Rocky Balboa kamp hvor Silkeborg KFUM var mest dominerende og mest på bolden, hvor Skals en gang i mellem kom frem, uden det for alvor blev farligt.

Efter pausen scorede Silkeborg KFUM efter små 10 minutters spil efter en dødbold der på en retur blev banket på i hjørnet (Dog er Kim Antonsens mål fra sidste uge stadig det bedste der er scoret på Skals stadion i år)

Inden lukke tid blev det også til 3-0 inden dommeren kunne fløjte af.

Nu kan Skals se frem mod lokalopgøret på Lørdag mod Ulbjerg, hvor rivalerne med en sejr kan rykke op.