Pligt sejr over B74 Silkeborg

09. oktober 2017 kl. 08:46
Det var ikke kønt og Skals var bagud, men endte alligevel med at hente 3 point.

Lørdag eftermiddag tog Skals i mod B74 Silkeborg i silende regn i og på en bane der startede med at være god, indtil de massive regnmængder og 22 fodboldspillere stille og roligt fik pløjet den op.

Sidste gang Skals mødte B74 Silkeborg blev det til en 5-2 sejr, der dog kortvarigt stod 3-2, så Skals vidste det er et hold der kæmper, og fighter, uanset, vind, vejr og resultat. Sidste gang stod B 74 med en høj baglinje og det var Skals parate på igen, men desværre for Skals var der kun hoveddommeren til stede, som egentlig leverede en god indsats, men havde ikke en jordisk chance for at se om Skals spillerne var offside eller onside - hvilket medførte at Skals offensiven løb ind i flere offside.

Det bremsede muligheden for den hurtige punktering af kampen, hvor Skals ellers planmæssigt var kommet foran 1-0 ved Marcello Cilea der fra 2. kamp i træk fik netmaskerne til at blafre efter bare 5 minutter. Allerede inden der var gået 10 minutter, havde Skals været igennem 3 gange men alle 3 gange var dømt for offside, hvilket var meget tvivlsomt.

Det fik dog desværre Skals spillerne til at gå ned i gear, da det umiddelbart virkede nemt at komme til chancer. Men lige som i sidste opgør, så får B 74 scoret lige så snart koncentrationen faldt 10% og det var også tilfældet denne lørdag eftermiddag, hvor et boldtab på midten efter en misforståelse, ender med en dybdebold til B 74 angriberen, som relativt nemt kommer igennem og ubesværet kan udligne.

Det satte frustrationerne i kog hos Skals spillerne, hvilket medførte at de 10 næste minutter ikke blev ret kønt, nærmest kønløst, hvor der ikke rigtig kom nogle chancer, og folk præstede på enkelt-mandspræstationer, hvilket egentlig fik B 74 til at ligne et ganske ordinært hold.

Skals havde dog chancen for at komme foran, men fejlagtigt blev Christian Holmgren dømt offside. efter et frispark i Skals venstre side.

Inden halvleg skulle Skals synke længere ned i dybet, hvor B 74 fik scoret til 2-1 efter Skals taber bolden i et opspil, hvorefter en lang bold op i mod B 74 angriberen nemt kan gøre det til 2-1 for gæsterne.

Orla Krogh gav spillerne i opsang i pausen, og skiftede 3 mand, ikke fordi de havde spillet dårligt men en markering af, at der skulle ske noget nyt.

Skals fik også hurtigt sat sig på 2. halvleg, hvor de hurtigt virkede som om at Skals havde flere kræfter en B 74'erne.

Men der skulle gå 20 minutter af 2. halvleg før, Skals fik udlignet, Det var efter et frispark begået mod Kim Sommer i højre side som Kasper Kurdahl kunne sende indover, og mellem venner og fjender ender bolden hos Nicolai Skaarup, som åbnede sin målkonto.

Skals pressede på for en føring, og den kom også efter et godt opspil i højre siden, hvor Kim Sommer bryder bolden, får sendt bolden videre til Christian Holmgren som finder en Skals spiller længere fremme som sender Søren Skjærris på højre kanten som sender bolden indover til Nichlas Jacobsen der sender læderet i kassen til 3-2.

Skals har chancen for at komme på 4-2 men Kasper Kurdahl må se sit frispark ramme stolpen.

Både Skals og B 74 slutter kampen med 10 mand efter 2 advarsler til hver mandskab, Denne gang var det dog ikke Christian Holmgren der blev vist ud, men Mikkel Boi

Skal befinder sig nu på 3. pladsen i puljen og har nu 7 point ned til stregen, hvor TVS ligger. Næste kamp er mod VFF på søndag