Optakt VFF - Skals

12. oktober 2017 kl. 12:00
Efteråret går på held og nu bliver de sidste kampe afgørende for rigtig mange ting.

Efter 3 uafgjorte i træk fik Skals langt om længe 3 point, hvilket sikre dem i øjeblikket en 3. plads i puljen. 3. Pladsen kan dog kun være på lånt tid alt efter hvordan det går i rundens kampe, og om Skals kan få revanche mod VFF og tage point med inde fra Kirkebækvej.

Selvom det var en arbejds sejr i sidste runde mod B 74, hvor Skals efter 90 minutter havde hentet 3 point i en ikke så kønt opgør, men banen tage til takke, trods alt fik spillet en nogenlunde form for fodbold man kan være bekendt.

Sidste gang Skals mødte VFF tabte Skals ganske fortjent 4-0 i en kamp, hvor VFF hurtigt satte sig på kampen og kontrollerede fra start til slut, kun 3 redninger på stregen af Rasmus "BP" Pedersen var udslagsgivende for at Skals i den kamp kunne gå til pause 0-0 hvor efter VFF fik scorede 4 mål.

Meget vand er løbet igennem åen siden, og det er to hold i god point mæssig form som krydser klinger i et af lokalopgørende i denne pulje, får Skals 3 point med sig fra Kirkebækvej, og TVS taber er Skals sikret en sæson mere i serie 2 og vil reelt stadig have en chance i kampen om oprykning.

Om kampen spilles på græs eller kunst er endnu usikkert, hvilket uanset hvilket "bund" kampen spilles på, ville have udfald på kampen.

Træner Orla Krogh har måtte se bort fra Rasmus "BP" og Rasmus Frank som begge tilslutter sig skades trioen Kandeepan Arumugasamy, Mikkel Beck og Kasper Bertelsen.

Kampen spilles søndag kl 14:00 på Viborg FFs anlæg.