Optakt til topopgøret mod Bjerringbro

25. september 2020 kl. 11:49
Lørdag eftermiddag, gæster puljens nummer to, Bjerringbro Skals stadion i et vigtigt opgør om puljens førsteplads

Lørdag eftermiddag, venter der et af sæsonens vigtigste opgør, hvor Bjerringbro gæster Skals stadion, i et topbrag, hvor ingen af holdene kan tåle at tabe. Skals jagter sæsonens 9 sejr og kommer den i hus lørdag, ligner Skals en seriøs kandidat til oprykningen, hvor nærmeste forfølger vil være Ulbjerg, hvis de formår at vinde over deres modstander, så vil Skals være 7 point foran Ulbjerg, inden det interne møde fredag den 2. oktober.

Taber Skals så er der spænding i toppen, hvor Bjerringbro vil være 2 point efter Skals i toppen, og alt efter kampens udfald måske være bedre indbyrdes i de grønne. Derfor er det en uhyre spændende kamp i vente, hvor Ulbjerg også vil skæve til kampen, hvor de jagter puljens 2. plads, der giver mulighed for oprykning.

Bjerringbro er i øjeblikket nummer 2 i puljen 5 point efter Skals, Bjerringbro har kun sat point til mod Ulbjerg, og Skals og nedrykker fra serie to, holdet fra sydviborg håber på hurtig tilbagevenden til serie 2, hvor de helst ser sig selv.

Sidste gang Skals og Bjerringbro krydsede klinger, vandt Skals 2-1 ude, hvor sejren kom i hus efter at man var kommet skidt fra start, hvor Bjerringbro havde gode muligheder for at komme i front, men i stedet kom Skals foran efter gode angreb og kunne gå til pause foran 2-0

2. halvleg stod Skals bedre, hvor blandt andet Emil Steffensen var god til at holde på bolden og give de grønblussede luft. Derudover holdte Skals Bjerringbro væk fra målet, selvom det lykkedes at score en enkelt gang.

Derfor er det spændende, hvordan kampens forløb kommer til at gå, og hvad resultattavlen viser efter 90 minutter.

Kampen fløjtes op klokken 15 lørdag på Skals Stadion - Tilskuere bedes tage et tæppe eller en stol med så vi holder os inden for Covid-19 restriktionerne for, hvordan en forboldkamp skal forløbe