Optakt til kampen mod Ulbjerg IF

20. august 2021 kl. 09:03
Endnu et lokalopgør i vente, samtidig med at resten af runden også er utrolig spændende

Efter tirsdagens smertefulde nederlag er det tid til at rejse sig igen, når Ulbjerg venter i spændende og vigtigt lokal opgør, det andet på 6 dage - denne gang mod Ulbjerg, hvor kampene plejer at være uhyre tætte og med stillingen in mente, så utrolig vigtig opgør, hvor Ulbjerg med en sejr, kan stikke af, og efterlade Skals i bunden af puljen.

Ulbjerg slog i midtugen Borup 2-0 efter en lyn scoring efter 2 minutter som senere blev cementeret midt i 2. halvleg. Ulbjerg ligger med 6 point for 3 kampe, efter sejre over Doense/Vebbestrup og Borup det er 2 point mere end Skals der spillede uafgjort mod Øster Hornum og slog Borup inden man på tabte i tirsdagens kamp mod Strandby.

Derfor kan en Skals sejr, bringe dem op foran Ulbjerg, og med i topstriden igen, da de andre tophold også møder hinanden. Samtidig vil en sejr skabe lidt luft i forhold til bunden, der også kan ende i en gyser sidst på året.

Ulbjerg på udebane er ikke noget nemt sted for Skals, der ikke har vundet på banen i tæt på et lille årti - selvom det til tider har været tætte opgør, så har det ikke været et sted Skals er kommet og taget point hjem fra - Ulbjerg vil formentlig gerne have at fortsat er sådan efter lørdagens opgør.

Kampen starter 13:30 i Ulbjerg på lørdag - Vel mødt.

I går kl. 11:05 Skals sejrede mod Stoholm