Optakt til kampen mod TVS lørdag eftermiddag

21. september 2018 kl. 12:08
Det er ikke mange uger siden at TVS sendte Skals hjem fra Løvel med et 4-1 nederlag, nu mødes de to mandskaber igen

I sidste weekend tabte Skals til topholdet Silkeborg, hvor Skals med rette kan føle sig frarøvet 1 point efter en rigtig god første halvleg, hvor man burde have scoret flere mål og sidste ende måtte indkassere et mål i overtiden. Denne weekend gælder det TVS, der i er med i subtoppen, hvor man lige nu er med på en 3. plads.

I de forgangne opgør har TVS haft rigtig godt styr på Skals og vundet de 3 tidligere opgør - komfortabelt, kan man vidst godt sige. TVS kan komme et pænt skridt væk fra bundet med en sejr lørdag eftermiddag, og stadig fastholde sin position i tabellen, hvor en oprykning stadig er inde for rækkevidde, da man både har Fårvang og Silkeborg tilbage at spille i mod.

Skals derimod kan derimod bruge forrige weekends nederlag til noget konstruktivt, da der bliver sccoret på ukoncentrerethed ellers havde man formentlig haft 3 point mere og 2 sejre i streg. Men sådan gik det ikke og man bliver nødt til at rejse sig ved træ man er faldet ved og lære af sine fejl og bygge videre på det der virker.

Afhængig af andre resultater kan Skals spiller sig over stregen med en sejr, hvor man i øjeblikket kæmper med Foulum og Bjerringbro, to modstandere der ligeledes kæmper for overlevelse i bunden, hvor Ravnsbjerg/Løgstrup og Alhedens kan trækkes med ned, hvis de løber ind i en skidt periode.

Alt er fortsat åben i rækken og alle point kan bruges i det endelige regnskab og nu går turneringen ind i sin afgørende fase.

Kampen fløjtes i gang lørdag kl 16:00 og der kan forekomme betaling for entre.